A început coșmarul nemților. Violuri în lanț, cu imigranții făptași. Este Germania aproape de un Război Civil?

imigranti

După părerea mea, Angela Merkel ar trebui dusă într-o tabără de refugiați, spre exemplu în Munchen, și lăsată singură o noapte printre imigranții poftitori de sex interrasial. Așa, după ce o să-i cunoască mai intim pe musafirii ei, o să se liniștească și o să afle cum se simt nenumăratele femei germane violate de imigranții pe care ea, Angela Merkel, i-a adus în Germania, scrie cunoastelumea.ro.

Agresiunile sexuale comise la Koln si in alte orase germane in noaptea de Anul Nou de grupuri de migranti par sa fie doar manifestarea vizibila si concentrată a unui fenomen existent de mult timp si in taberele de refugiati„, a scris vineri ABC, citat de ProTv.

Conform unor relatari ale lucratorilor sociali, multe dintre femeile tinere si adolescentele din aceste tabere sunt agresate sexual si violate de migranti, unele fiind obligate chiar sa practice prostitutia. “Suntem cel mai mare bordel din Munchen”, spune un astfel de lucrator social despre tabara de refugiati amenajata la Bayernkaserne intr-o fosta cazarma a armatei. De asemenea, un ONG implicat in acordarea de asistenta solicitantilor de azil mentioneaza ca, de frica agresiunilor sexuale, femeile si fetele dorm imbracate in hainele de strada si noaptea nici nu indraznesc sa mearga la toaleta, iar victime ale acestor agresiuni cad uneori si baietii.” (Pro Tv)

Toate aceste lucruri au fost în mod constant ascunse de autoritățile germane pentru ca sentimentele anti-imigranți să nu fie alimentate și să strice jocurile politice anti-europene care și-au propus o colonizare arabă a Europei. Să nu uităm că, în mod abuziv, Angela Merkel și-a permis să solicite Facebook cenzurarea mesajelor anti-imigranți. Că, na, dacă trăiești în democrație, poți să fii și dictator! ;)

Evenimentele incredibile din noaptea de Anul Nou au scos însă toată mizeria la suprafață și astfel s-a aflat că sunt multe alte cazuri de violuri și agresiuni sexuale care au avut loc pe parcursul anului 2015 în mai multe orașe germane, cu făptași imigranții arabi.

Drama prin care trec germanii în aceste zile ne arată cu claritate că imigranții nu vin să se adaptaze la cultura occidentală, că acești oameni disprețuiesc cultura occidentală și nu sunt recunoscători pentru că au fost primiți aici. Ei vin să și-o impună pe a lor, să islamizeze Europa, așa după cum se și jura pe Coran unul dintre imigranți. Mai mult decât atât, este evident că vorbim de o armată de misogini fără conștiință (nu toți, desigur) care au fost crescuți în spiritul disprețului față de femeie, pe care o privesc ca pe un obiect sexual asupra cărora au drept de viață și de moarte.

În aceste condiții, ințiativa unor organizații nemțești, considerate extremiste, de a forma gărzi civile de protecție în fața imigranților sunt semne foarte rele. Asta arată că nemții conduși de iresponsabila Merkel au ajuns la limita suportabilității și că orice este posibil, chiar și conflicte civile majore între germani și imigranți. Nu mai e nevoie decât de un atentat terorist comis în Germania pentru ca și bomba etnică să explodeze. Iar cine mizează pe toleranța nemărginită a germanilor să își amintească cel de-al Doilea Război Mondial!

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *