A început prigoana MUSULMANILOR. O țară a interzis ISLAMUL iar moscheile sunt demolatemoschee-daramata

Odată cu escaladarea rapidă a crizei refugiaţilor şi a aprinderii dezbaterii privind islamul, un stat a ajuns la concluizia că cea mai înţeleaptă decizie este să interzică această religie, ne informează evz.ro

Ministrul angolez al culturii, Rosa Cruz e Silva, a declarat că „procesul de legalizare a Islamului nu a fost aprobat de către Ministerul de Justiție și a Drepturile Omului din Angola și, prin urmare, moscheile din toată țara vor fi închise și demolate”.

Angola are o populație majoritar creștină – aproximativ 95% din populație practică o formă de creștinism și a decis că, pe lângă Islam interzice o serie de alte religii și secte care, în conformitate cu guvernul, „subminează cultura națiunii”.

Autoritățile guvernamentale din capitala Luanda au respins protestele și au spus că „musulmanii radicali nu sunt bineveniți în țară, iar Guvernul nu este pregătit să legalizeze prezența moscheilor în Angola.”

Decizia guvernul angolez a stârnit critici în lumea arabă și unele grupuri sunt deja vorbesc despre represalii împotriva guvernului din statul african.

David Alberto JA, un reprezentant al Islamului din Angola a spus că în ultimele ore de rugăciune din orașul Huambo au fost închise prin ordinul autorităților provinciale invocate de comenzi specifice din capitală. Liderul spiritual al adepților lui Allah, a declarat că măsura este ilegală și va face totul pentru a avea câștig în această cauză, scrie evz.ro.loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Romeo spune:

    „Prigoana” este un cuvant gresit folosit aici! Nu se potriveste in cazul Musulmanilor! Termenul „prigoana” subintelege o suferinta religioasa nemeritata. In cazul Islamului, ceea ce se intampla a fost adus asupra lor de ei insasi, din cauza prigoanei care ei au dus-o impotriva oricarui alt grup religios.. Ei sunt prigonitorii adevarati! Angola nu ii accepta toccmai din aceasta cauza. Daca reportati stiri, folositi cuvinte care reda adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *