Agresiune sexuală în Germania! Fetiță de 7 ani violată de un turc musulman dupa ce a fost rapită de pe terenul de joacăchild_abuse_sexual_abuse1_95524500

Germania este ingrozita de o noua oroare. Un barbat in varsta de 30 de ani a violat o fetita de numai 7 ani dupa ce a rapit-o de pe terenul de joaca.Aceste fapte abominabile au avut loc în orasul Kiel, unde poliția a primit ordin să închidă ochii la agresiunile imigranților musulmani. „S-a emis mandat de arestare, marti, împotriva bărbatului”, a anuntat procurorul Axel Bieler.

Potrivit informatiile date de politie, barbatul s-a apropiat, duminica dimineata, de locul de joaca al copiilor din cartierul Gaarden si a luat-o pe fetita la el in apartament. Acolo a abuzat-o sexual, mai spun politiștii, după care i-a dat drumul.

Examenul medico-legal a confirmat ca fetita a suferit „traumatisme grave”.

Barbatul musulman nu si-a recunoscut faptele. El era deja cunoscut politistilor dupa ce, in luna ianuarie, a hartuit sexual o fetita de cinci ani. Potrivit Bild, violatorul este „descendent dintr-o familie germana de origine turca”.

Așteptăm comunicarea MAE de avertizare a româncelor care vizitează Germania, posibile ținte ale violatorilor musulmani.

Sursa: NapocaNews.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *