AMENINȚAREA unui șeic: România e o ȚINTĂ pentru atentate, e pământ musulman

Omar-Bakri-900x444

Un lider musulman, șeicul Omar Bakri din Liban, amenință România cu atentate! El pretinde că România a fost pământ musulman și de aceea trebuie ca steagul islamic să fie peste tot!

România a fost nominalizată drept ţintă pentru atacurile teroriste. Ţara noastră poate fi o ţintă pentru atentate, a declarat şeicul Omar Bakri. România este pământ islamic ce trebuie eliberat, a spus şeicul.

“Odată ce Islamul a intrat pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România , Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia”, a precizat Omar Bakri într-un interviu pentru www.24chasa.bg, preluat de antena3.ro.

„Din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă.”

„Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, a adăugat şeicul.

Astfel de declaraţii nu vor afecta însă în niciun fel angajamentele militare ale României, spune ministrul Titus Corlăţean. Omar Bakri este unul dintre cei mai importanţi militanţi islamici din lume. Bakri a avut un rol important în dezvoltarea mişcării Hizb ut-Tahrir în Marea Britanie. În urma atentatelor din Londra din 2004, el a părăsit Regatul Unit şi s-a stabilit în Liban. (Sursa: flux24.ro)

loading...

De asemenea, ai putea dori...

8 răspunsuri

 1. codrin mihalceanu spune:

  MARE ATENTIE ce stiri preluati….!!!!
  Aceasta stire este din 2012 !!! Nu stiu cine si de ce are interes sa creeze panica in randul oamenilor.

  Verificati SURSA STIRILOR din mai multe locuri (un jurnalist verifica stirea din cel putin 3 (trei) locuri.

  E suficienta turbulenta printre oameni, nu o mai alimentati si voi!

  Doamne ajuta!

  • Admin spune:

   E mometul sa fim vigilenti. Oamenii trebuie pusi in garda. Amenintarea este reala si pentru Romania. Daca stirea este din 2012, inseamna ca si-au uitat planurile? Hai sa fim seriosi!

   • codrin mihalceanu spune:

    E vorba doar ce stiri vehiculati in aceasta perioada cand trebuie sa fim foarte atenti la ganduri si cuvintele pe care le rostim / preluam….

    astfel de articole nu fac decat sa alimenteze partea negativa din oameni…. si sa nu va mirati ca asta se reflecta si in exterior…. MARE GRIJA!

 1. 14 noiembrie 2015

  […] strategia concretă”, a precizat Omar Bakri într-un interviu pentru http://www.24chasa.bg, preluat de ganduridinierusalim.com. Omar Bakri este unul dintre cei mai importanţi militanţi islamici din lume. Bakri a avut un rol […]

 2. 16 noiembrie 2015

  […] “Odată ce Islamul a intrat pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România, Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia. Din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă. Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, a precizat Omar Bakri într-un interviu pentru http://www.24chasa.bg, preluat de ganduridinierusalim.com. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *