Angela Gheorghiu a cântat „Tatăl nostru” şi imnul României la concertul pentru răniţii din ColectivAngela Gheorghiu şi Tiberiu Soare   FOTO: Facebook/ Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu şi Tiberiu Soare FOTO: Facebook/ Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu a susţinut, duminică seară, la Ateneul Român, un concert caritabil pentru victimele din clubul Colectiv, în care a cântat atât lucrări celebre, precum ariile „Vissi d’arte” şi „O mio babbino caro”, de Giacomo Puccini, cât şi rugăciunea „Tatăl nostru” şi imnul naţional al României.

Concertul susţinut de soprana Angela Gheorghiu a fost menit să strângă fonduri pentru tratamentul victimelor incendiului din clubul Colectiv, fiind realizat cu participarea Corului şi a Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „George Enescu” şi a dirijorului Tiberiu Soare.

La concertul de la Ateneul Român, Angela Gheorghiu a cântat atât lucrări celebre, precum aria „Vissi d’arte” din opera „Tosca”, de Giacomo Puccini, şi aria „O mio babbino caro” din opera „Gianni Schicchi”, de Giacomo Puccini, dar şi rugăciunea „Tatăl nostru”, alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „George Enescu”.

La finalul concertului care a durat aproximativ o oră şi jumătate, Angela Gheorghiu a spus că este o fire extrem de optimistă şi i-a invitat pe toţi cei care au participat la eveniment să cânte alături de ea imnul naţional al României. Cititi mai multe pe adevarul.ro.loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *