Astăzi, în timpul Sfintei Liturghii, „ortodoxul” PUTIN A OMORÂT cel puțin 18 civili în Siria

3910027473

Astazi, in timp ce in biserici se slujea Sfanta Liturghie, asa-zisul ortodox Putin, trimitea avioanele peste civili in Siria, omorand cel putin 18 civili si peste 40 de raniti.

Cel puţin 18 civili au fost ucişi şi peste 40 de persoane au fost rănite duminică în lovituri aeriene ale aviaţiei ruse în oraşul Ariha, în nord-vestul Siriei, a informat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relatează AFP.

Lovituri aeriene ale aviaţiei ruse au vizat Ariha, în provincia Idleb, controlată de coaliţia rebelilor „Armata Cuceririi”, provocând moartea a cel puţin 18 civili şi peste 40 de răniţi, a precizat Rami Abdel Rahman, directorul OSDO.

Această coaliţie, care include ramura siriană a Al-Qaida, Frontul Al-Nosra, luptă împotriva forţelor pro-regim care încearcă să câştige teren în aceasta provincie.

Raidurile aeriene au provocat pagube importante în mai multe cartiere şi operaţiunile de salvare continuă, a adăugat Rahmane, precizând că numeroşi răniţi sunt în stare „critică”.

„Armata Cuceririi” a preluat controlul asupra oraşului Ariha în luna mai în urma luptelor cu forţele regimului, scrie agerpres.ro

Sursa: stiripesurse.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *