Ateul Remus Cernea are profit maximum din bugetul statului. Să dea banii la spitale!

Remus-Cernea-Vegan-in-parlament

Ipocrizia scandalagiilor atei cu lozinci scoase din minţile “spălate pe creier” de propaganda neo-marxistă e dusă la maximum în cazul deputatului Remus Cernea.

Acest individ care prigoneşte cultura, religia şi tradiţiile poporului român e doar un profitor al regimurilor post-decembriste corupte şi laice. În loc să facă legi pentru declararea delfinilor ca persoane non-umane ar fi mai caracteristic pentru caracterul duplicitar şi răpitor” al lui Remus Cernea să propună o lege pentru protejarea rechinilor, care i se lipeşte emblematic, ca o mănuşă din piele de crocodil, pe chipul de rocker fără ureche muzicală.

Iată ce aflăm din presă: Remus Cernea e pe statele de plată ale companiilor strategice ale României, care în loc să dea banii la profesionişti îi aruncă ca pe fereastra goală în buzunarele sparte ale lui Remus Cernea. Deputatul independent Remus Cernea a încasat 14.495 lei în calitate de consilier la Hidroelectrica şi 7.083 lei de la Comisia de privatizare a Nuclearelectrica, sumele fiind menţionate în declaraţia sa de avere.Cernea a încasat, de asemenea, suma de 34.592 lei în perioada în care a fost consilier de stat în Guvern.În declaraţia de avere completată în iunie, Cernea menţionează că a încasat de la Camera Deputaţilor indemnizaţia în cuantum de 1.566 lei.E profitabil în România să fi propagandist anti-BOR și ateu pe banii statului și contribuabilului român și să strigi ”Vrem spitale, nu Catedrale!”

Propunem ca Remus Cernea să doneze banii primiţi de la companiile de stat la construcţia de spitale. Se dovedeşte că ateii, pe lângă faptul că sunt ignoranţi, ignari şi gregari, fără pic de cultură, mai sunt şi mari ipocriţi pe banii noştri? Remus Cernea dă tu banii statului la spitale, nu-i sparge prin “crâşme” botanice proferând injurii spre BOR!

61477791

Premierul „Dacian Soroş” nu are bani pentru construcţia Catedralei Mântuirii Neamului dar are de spart bugetul statului pe îndemnizaţiile grase oferite lui Remus Cernea, “bolşevicul de serviciu” al lui Soroş în România?

Marius Sălăjean

Sursa: napocanews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Ves Lucian spune:

    Mi-e mila de el !!! Pur si simplu !!!

  2. Avram Ion spune:

    Banii de care scrii ca i-a incasat nu i-a primit de la Ciolos, ci de la Ponta. Vezi ca nu toti is prosti sa creada contradictiile tale. Daca sunt de acord cu prima parte, la sfarsit ai dat cu batul in balta si te-ai stropit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *