AVERTISMENT: „Dacă Trump pune mâna pe valiza NUCLEARĂ, s-a sfârșit cu civilizația”trump-boom-610x300

Tony Schwartz, un jurnalist care l-a ajutat pe Donald Trump sa isi scrie biografia, carte care a devenit best-seller, spune acum ca regreta colaborarea cu acesta si avertizeaza in privinta caracterului candidatului republican la presedintia SUA.

Tony Schwartz a stat alaturi de Trump timp de 18 luni, incepand cu 1987, pentru a-i scrie biografia, „Trump. The Art of the Deal”. El spune acum ca portretul din carte este doar o fictiune: „Am dat cu ruj un porc”.

„Regret profund ca am contribuit la prezentarea lui Trump intr-un mod care i-a adus o celebritate si mai mare si l-a facut sa para mai atractiv decat este”, a spus Schwartz pentru The New Yorker.

„Sunt sincer convins ca daca Trump va castiga si va avea acces la codurile nucleare atunci va exista o posibilitate excelenta ca civilizatia noastra sa se sfarseasca”, a adaugat fostul jurnalist.

Biografia lui Trump a fost vanduta in peste un milion de exemplare.

ghost3

Schwartz spune acum ca i-a scris biografia actualului politician pentru ca avea nevoie de bani. El dezvaluie ca Trump nu se poate concentra asupra unui subiect mai mult timp si se intreaba cum ar putea acesta sa faca fata unei situatii de criza la Casa Alba.

„Minciuna este a doua sa natura. Nu am mai vazut pe nimeni altcineva ca el. Trump are capacitatea de a se convinge singur ca orice spune este adevarat, sau ar putea sa fie adevarat”, a mai declarat Schwartz.

Trump a recunoscut pentru The New Yorker ca si-a scris biografia impreuna cu Schwartz. „Imi datoreaza multe. L-am ajutat cand nu avea nici macar doi centi in buzunar. Este o mare tradare. El crede ca este bine ce face acum, dar va descoperi ca nu este deloc bine”, a spus Trump.

Articol relatat de portalul aktual24.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Metatron spune:

    Mai repede imi e frica de Hillary Clinton, e perversa rau baba si senila pe deasupra,
    Oricum sper sa iasa cel care face cel mai mult rau, cu cat grabita mai repede furtuna cu atat se gata mai repede, orice amanare a unei conflagratie mondiala duce la mai mult rau pentru ca toate tarile se inarmeaza de-la o zi la alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *