Bangladesh: o familie creștină este scoasă în stradă, de islamiști (distribuiți… să vadă și politicienii!)

21_Bangladesh+Christian+Association_Human+Chain_180415_0001

(iar noi îi primim să ne dea afară în viitor!)

O familie creștină din Capitala Bangladesh-ului, Dhaka, a fost atacata săptămâna trecută, de musulmani, care au cerut bani în schimbul casei, a raportat AsiaNews.

Aproximativ 100 de musulmani au atacat familia creștină, forțând-o să-si paraseasca propria casa cu trei camere.

AsiaNews a raportat ca familia a fost amenintata ca va fi ucisa, daca nu-si va parasi casa aflata in apropierea Bisericii Catolice Sfântul Rozariudin Dhaka.

Victimele au raportat că, pe 15 octombrie, au fost agresate fără niciun motiv legitim. Ele au spus ca atacatorii erau însoțiti de poliție, „care a asistat la atac și nu a făcut nimic incat să-l oprească. Ne-am pierdut bunurile noastre, banii și suntem scosi din casa”, au declarat victimele, pentru AsiaNews.

Nirmal Rozario, secretarul general al Asociației Creștine din Bangladesh, care a vizitat casa ocupată, a spus: „Comit o nedreptate împotriva comunității creștine. În Bangladesh, creștinii sunt o minoritate slabă și acesta este motivul pentru care musulmanii ne atacă”.

Bangladesh-ul are o populație in proportie de 89,9% musulmană. Creștinii reprezinta 0,2%, iar 9,1% sunt hinduși, conform UCAN.

Sursa: lonews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *