BARNEVERNET: Șefa serviciului norvegian de protecție a copilului este o LESBIANĂ9211_60131_2bba2d5162

TERIFIANT! Priviți cine „SALVEAZĂ” copiii din sânul FAMILIEI! Vă rugăm să distribuiți acest material pe toate rețelele de socializare!

Așa apără Barnevernet drepturile copiilor: șefa serviciului norvegian de protecție a copilului este o lesbiană, relateaza portalul de stiri activenews.ro.

Cazul Bodnariu a făcut ca în ultimele luni să se vorbească mai mult despre Norvegia, națiune pluralistă, și al său Barnevernet – serviciul social de protecție a copilului.

Se presupune că acest Barnevenet, care ia din familii mii de copii, din motive mai mult decât discutabile, ar trebui să fie obiectiv în ceea ce privește credința. Dar, așa cum s-a văzut, cazul familiei românului Bodnariu a dovedit contrariul, serviciul norvegian de protecție a copilului manifestându-se împotriva credinței creștine tradiționale și a unor valori impuse de școala în care învață copiii Bodnariu. Un motiv suficient de mare pentru a ne îngrijora, scrie europeanapostolicleaders.eu.

Pentru că, subliniază sursa citată, când se vorbește despre punctele forte și cele slabe ale acestui serviciu de protecție trebuie reamintit că Barnevernet înseamnă protecția copilului, și, desigur, unitatea familiei.

Asta ar însemna ca directorul acestui serviciu norvegian de protecție a copilului să trăiască și să creadă în valorile familiei norvegiene și ale norvegienilor, care, tradițional, sunt creștine.

Cu toate astea, directorul Barnevernet din anul 2014, Hege Hovland Malterud, de profesie medic, este lesbiană. Ea este membră a „Åpen Kirkegruppe”, o mișcare radicală a homosexualilor și lesbienelor care în prezent deține controlul asupra Bisericii Norvegiei. Mai mult, ea a făcut campanie activă pentru a se asigura că homosexualii pot activa ca preoți, conform europeanapostolicleaders.eu.loading...

De asemenea, ai putea dori...

8 răspunsuri

 1. Dorina Cavasdan spune:

  E simplu,este una din uneltele lui satana,toti sefii de organizatii,institutii cu puteri depline intr-un stat sunt bine manuiti de catre nemernicul asta, ce cu toate actiunile lui duce lumea spre pieire…e nevoie doar de un pic de credinta din partea noastra a tuturor spre a-i opri toata rautatea si viclenia 🙁

 2. Narcis spune:

  Asa si? Nu e tot om? Incuiatii la minte puteti fii ma.. daca e lesbiana care e problema? Nu inteleg ce dumnezo va mananca pe voi grija orientarea sexuala a celorlalti oameni?

  • razvan spune:

   Naarcis, un homosexual, adica o persoana ce imbratiseaza alte valori decât cele ale unei familii teaditionale, va căuta cu toata puterea sa respecte si impună setul de valori homosexuale împotriva celor tradiționale. De aici concluzia ce aceasta doamna ca cauta cu tot adinsil sa ia copiii din familii si sa.i plaseze in cele homosexuale. Deci avem de a face cu o situatie in care familia tradirionala este discriminata si injasita.

  • Jan Valjean spune:

   Incuiatii la minte puteti fii ma.. daca e lesbiana care e problema? Pai,omule este o mare problema pe care ori n-o intelegi ori te prefaci c-o intelegi sau ca nu conteaza ca nu-i normala si ca n-ar trebui sa se apropie niciodata de copiii altora.

 3. Pulso spune:

  ce prostie de stire e asta? Pe bune,de altceva nu aveti de ce va lega?! Data viitoare cand vreti sa plecati in Norvegia si sa bagati copii pe banda rulanta pocaitilor,ganditi’va de 2 ori…sau 3.

  • Klaus spune:

   Pulso esti dus rau tu habar nu ai pe lume traiesti,or fi ei pocaiti dar sunt oameni,iti place sa te bagi in seama,dar mai bine uitate la tine in curte ce ai nu la alti,.aici e vorba de abuz la nivel de guvern,tolomacule

 4. Tavileo spune:

  Biserica crestin ortodoxa in Norvegia este subventionata de statul norvegian, deci traditia si valorile ei sunt recunoscute si respectate pe deplin.
  In Norvegia legea nu se aplica cu jumatate de masura si nu de tine cont de pozitia social politica sau ce averi ai: ai gresit, ai platit si gata. Vrei sa traiesti aici, trebuie sa te conformezi.
  Traiesc aici de 25 ani si ma bucur ca exista un sistem de legi bine gandite si corect aplicate. Inclusiv Barnavernet: toti stiu ca e serviciul pt apararea drepturilor copilului.

 5. SCHIAU spune:

  greu sa intelegi ca daca ai declarat ca i-ai dat ” o palma la cur” este echivalentul unei declaratii ca am facut o evaziune fiscala in vaoare de doar 2 lei…..pedeapsa e a aceeasi si bazata pe acelasi principiu.
  furtul e furt indiferent de cat de mare e , iar violenta e VIOLENTA indiferent decat de mare este si indiferent de circumstantele atunuante pe care le ai.
  .. si asta pentru ca poti avea atenuante in fata mea ca adult -- pacatos , dar in fata unui copil- inocent nimeni nu poate gresii…..
  jobul lesbiancei este sa protejeze valorile crestine (…’lasati copii sa vina la mine”) in care ea probabil nu crede dar il face cu PROFESIONALISM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *