Becali și Țiriac, 50.000.000 de euro pentru evitarea altei nenorociri. Banii vor fi investiți în acest proiectgigi-becali-573919l

Impresionat de tragedia din clubul Colectiv, în urma căruia au pierit 43 de oameni, Gigi Becali, patronul Stelei, a dezvăluit, pentru spynews.ro, că are în plan construirea unui spital ultramodern în Pipera (Ilfov). Latifundiarul intenționează să investească 50.000000 de euro în unitatea medicală.

Becali oferit 70.000 de dolari unui rănit în incendiul din clubul Colectiv, din Bucureşti, pentru ca acesta să poată ajunge la un spital de specialitate din Israel. Pe de altă parte, Spynews a aflat că latifundiarul pregăteşte un mega-proiect social: promite să ridice în Pipera cel mai mare spital din România destinat bolnavilor de cancer, arșilor şi nu numai.

”Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de Arşi, e gata să revină în ţară şi să lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, mă refer la persoanele cu salarii modeste sau la pensionarii cu pensii mici, vor beneficia de gratuitate.

image-2011-05-20-8648222-70-ion-tiriac

Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinătate. Am şi gândit în acest sens un proiect pentru ei. La fiecare consultaţie sau intervenţie chirurgicală pe care o vor avea, un procent de 30 la sută din încasări se va întoarce direct în buzunarul lor.

Dacă aceşti mari specialişti români, care acum activează în străinătate, vor câştiga între 8 şi 10.000 de euro pe lună, nu vor mai pleca din ţară”, a declarat Gigi Becali pentru Spynews.ro.

În acest mega proiect, latifundiarul a atras şi un alt nume important din lumea afacerilor, se pare că Ion Țiriac.

Sursa: libertatea.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *