Bestiile jihadiste au UN NOU PLAN pentru a INVADA Europa. ISIS a descoperit cum pot ajunge NEDESCOPERIŢI în ţările europene. Este INCREDIBIL cum reuşesc să PĂCĂLEASCĂ POLIŢIA de FRONTIERĂ a ţărilor UEmuslimbeard-link_1

Jihadiştii din ISIS au descoperit o nouă cale prin care pot pleca din ţările în care au stat până acum, şi prin care pot pătrunde pe teritoriul european fără a fi descoperiţi de către poliţiştii de frontieră.

Sute sau chiar mii de jihadişti din cadrul Statului Islamic au intrat sau se îndreaptă către ţările din Europa printre milioanele de migranţi care vin din Siria, Irak sau nordul Africii.

Dar potrivit Daily Mail, se pare că luptătorii pot intra nedescoperiţi pe teritoriile din Europa. Cum fac acest lucru? Ei bine, se pare că aceştia se „ascund la vedere”. Ei îşi tund bărbile sau părul, pentru a se infiltra odată cu migranţii care chiar au nevoie de ajutor.

Astfel, ei renunţă la un simbol pe care luptătorii din cadrul Statului Islamic care acţionează în Siria sau ţările arabe nu ar face-o nicidată. Dar din cauza ordinelor date de conducători, ei îşi tund părul sau barba şi pozează ca fiind imigranţi care au nevoie de ajutor.

Din păcate, cei mai mulţi dintre poliţiştii de frontieră nu-i pot descoperii pe extremişti printre sutele de refugiaţi care ajung zilnic pe teritorul european.

Articol relatat de portalul evz.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *