Caz INCREDIBIL! Se tem de propriul copil. ”Cred că fiul nostru va deveni un CRIMINAL în serie”

crazy-kid-main

Un cuplu din Statele Unite trăiește cu teama că fiul lor va deveni un criminal în serie. Cei doi au povestit într-o emisiune televizată drama prin care trec, scrie evz.ro.

Kim și Ryan l-au adoptat pe micuț din dorința de a-i oferi o viață mai bună după ce părinții lui biologici, ambii dependenți de droguri, l-au abandonat. La început toate mergeau bine, însă după aproximativ 18 luni băiețelul lor a început să aibă un comportament ciudat.

„Îşi ţinea respiraţia până leşina. Am crezut că are probleme de sănătate, însă medicii ne-au spus că este perfect sănătos”, a povestit Kim, mama adoptivă a lui Rylan, la emisiunea Dr. Phill.

La rândul său, tatăl băiatului spune că Rylan „are un prieten imaginar pe care îl cheamă „Însângeratul” şi acesta îi spune să îşi înfigă cele două cuţite în pieptul nostru”. ”Ne temem că vom creşte un criminal în serie. Ne este teamă să dormim, pentru că oricând Rylan poate să intre la noi în cameră şi să îşi pună planul în aplicare. În ultimii trei ani nicio zi nu a mai descurs normal”, a mai spus acesta.

107414

copil-1-465x390

copil-2

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *