Ce spune Stephen Hawking despre teroriștii ISIS

Stephen-Hawking_2424187b

Fizicianul Stephen Hawking a oferit un răspuns la întrebarea care se află acum pe buzele tuturor: „Cum îi putem opri pe teroriștii ISIS?”. Teroarea ISIS răspândită în lume, mai ales odată cu atentatele de la Paris, nu l-a lăsat indiferent pe Stephen Hawking, geniul fizicii care a sfidat moartea. Într-un interviu recent oferit unei publicații străine, Hawking a spus că „trebuie să ne depășim teama și să eliminăm agresivitatea pentru a învinge ISIS”. 

„Calitatea umană pe care aș vrea să o consolidăm este empatia. Ea ne aduce într-o ambianță plăcută și iubitoare. Trebuie să înțelegem faptul că Statul Islamic nu este chiar atât de puternic pe cât vrea să ne facă să credem. Din punct de vedere militar, ei nu pot ajunge în Europa. Teroriștii ISIS abia sunt capabili să cucerească teritorii din Orientul Mijlociu. Gruparea Stat Islamic este slabă și singura lor armă împotriva noastră este să răspândească teama printre noi. Vor să distrugă societatea noastră, ca să poată domina în lumea lor”, a explicat Stephen Hawking, potrivit 7sur7.be.

Vă amintim faptul că mai multe explozii şi atentate teroriste au avut loc în data de 13 noiembrie în mai multe zone din Paris, bilanţul tragediei fiind în data de 14 noiembrie de cel puțin 129 de morți și 359 de răniți. Exploziile s-au produs vineri seara în zona Stade de France, unde avea loc un amical între echipele de fotbal ale Franţei şi Germaniei, iar alte atacuri armate au fost semnalate în zonele Fontaine au Roi, Charonne şi Bataclan. Între timp, președintele Francois Hollande a anunțat faptul că Franța va ține trei zile de doliu și că va fi extrem de „nemiloasă cu barbarii”, în urma atentatelor revendicate de teroriștii ISIS, scrie voceatransilvaniei.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *