Cu el vor să „salveze” România! Remus Borza, MASONUL tehnocrat pregătit să-și asume orice funcție în stat646x404

Remus Borza

Chiar ne cred prosti pe toti?

Un nou nume este vehiculat pentru a prelua postul de premier al României, în varianta unui guvern de tehnocrați. Este vorba despre avocatul Remus Borza, administrator judiciar al Hidroelectrica, calitate în care a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru conflict de interese. Originar din Maramureș, Borza a fost coleg de facultate cu Victor Ponta, fiind un mason pasionat de călătorii și ceasuri scumpe.

Remus Borza a scris luni pe Facebook că este pregătit să-și asume orice funcție în stat, ”dacă statul este pregătit”.

Eu sunt pregătit să-mi asum orice funcție în stat. Întrebarea este dacă statul este pregătit pentru o astfel de provocare. Am demonstrat că pot să generez performanță acolo unde alții spuneau că nu se mai poate face nimic. La nivelul politicii românești e nevoie de o schimbare profundă. Avem nevoie să redescoperim și să aplicăm acele principii și valori identitare națiunii române abandonate în 25 de ani de tranziție de nicăieri spre niciunde. Doctrinele și ideologiile contează mai puțin. Ceea ce contează cu adevărat sunt oamenii!” – a scris Remus Borza.

Foto: voceatransilvaniei.ro

Foto: voceatransilvaniei.ro

Cine este Remus Borza

Remus Borza se descrie pe pagina de Facebook ca fiind ”Avocat, doctor în management, practician coordonator, unul dintre cei mai dinamici, experimentaţi şi performanţi manageri din România”.

Remus Borza s-a născut în localitatea maramureșeană Copalnic Mănăștur la data de 12 ianuarie 1973, a studiat la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Baia Mare, iar în 1995 a absolvit Facultatea de Drept din București, fiind coleg de generație, printre alții, cu fostul premier Victor Ponta. Pe site-ul borzasiasociatii.ro, Remus Borza este descries astfeL: ”Este avocat definitiv În cadrul Baroului Bucuresti de 18 ani, fiind specializat în drept comercial, drept civil, real estate, drept penal, dreptul muncii. Remus excelează în domeniile dreptului comercial, insolvență și piața de capital. Este Doctor în Management și lector la INPPA”.

Remus Borza

Remus Borza

În iunie 2012, Borza a fost numit administrator judiciar al Hidroelectrica, în calitate de coordonator al firmei de insolvenţă Euro Insol. După câteva luni era suspectat de conflict de interese. De altfel, în februarie 2015, Remus Borza a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru conflict de interese, după ce, în primă instanţă, el fusese achitat, așa cum nota la acea vreme Mediafax. Instanţa supremă a dispus aplicarea unui termen de încercare de trei ani în cazul lui Remus Borza. Avocatul Remus Borza a fost găsit vinovat de conflict de interese pentru că firma de insolvenţă deţinută de el, Euro Insol, administratorul judiciar al Hidrolectrica, a încheiat 34 de contracte de asistenţă juridică cu casa de avocatură la care Borza era asociat. Detalii aici.

Într-un interviu acordat Gândul in 2012, Borza spunea despre el că este un „reprezentant de frunte” al Marii Loji Naţionale din România, pasionat de călătorii – „sunt un adevărat globe trotter” – şi de ceasuri scumpe. „Am peste 10 ceasuri. Nu mi-am mai luat nici un ceas în ultima vreme deh, e criză. De la Hidroelectrica îmi dau 2.000 de lei pe lună. Trebuie să stau mult la Hidroelectrica ca să îmi iau încă un ceas”, glumea el.

Sursa: voceatransilvaniei.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Dora spune:

    El este cel care vrea sa ne distruga un parc national. Am cerut peste o mie de cetateni sa fie anchetat pentru infractiunile din parc, dar Parchetul General se pare ca nu are vreme:
    http://facem.de-clic.ro/salveaza-defileul-jiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *