CUTREMUR la Vatican! Fostul Papă Benedict înlăturat de HOMOSEXUALI? Mărturisiri ȘOCANTE în noua sa carte!papa benedictus

Reuters: În memoriile sale, fostul papă Benedict mărturisește că la Vatican există un puternic „lobby al homosexualilor” care încearcă să-şi exercite puterea atât în luarea deciziilor cât şi impunându-şi oamenii în poziții cheie.

Vatican ( Reuters ) – Fostul Papa Benedict spune în memoriile sale că nimeni nu l-a presat să demisioneze, dar susține că la Vatican există un „influent lobby de homosexuali”, lobby care a încercat să influențeze deciziile şi numirile de la Vatican – a relatat Corriere della Sera.

Cartea, numită „Ultima Conversație” , este prima din istorie în care un fost papă povesteşte despre propriul său pontificat după ce acesta s-a terminat . Ea urmează să fie publicată pe 9 septembrie

Papa a scris că nucleul de conducere al acestui influent grup de homosexuali de la Vatican era compus din 4-5 homosexuali foarte influenți şi că el ar fi reușit să destrame influența acestui grup. Papa a scris că acest grup avea o mare influență atât în deciziile care erau luate la Vatican cât şi în numirile care erau făcute de către Vatican.

Dezvăluirile fostului papă confirmă articolul intitulat „Sex si carieră, santajele de la Vatican dinaintea demisiei lui Bendict XVI”, în care s-a spus că Julian Herranz, cardinalul spaniol al Opus Dei, șeful comisiei, a prezentat, la 9 octombrie, in fata Papei dosarul „cel mai obscen”, „o retea transversala unita prin orientarea sexuală” cândcând „pentru prima data cuvântul homosexualitate a fost pronunțat” in locuința pontificală.

Potrivit Panorama, actiunile de „lobby gay” de la Vatican, „au fost de departe cele mai influente si mai ramificate dintre toate cele care au existat in sânul Curiei” romane.

Potrivit Repubblica, raportul a precizat ca anumiti prelati au fost supusi „influentei exterioare” (altfel spus santajului), din partea unor laici, cu care erau asociați prin legături „de natura lumească”.

După aceste acțiuni organizate de fostul papă, Benedict a demisionat în urma unui scandal, care a inclus așa – numitul ” Vatileaks ” , în care paharnicul papei a făcut publice unele dintre scrisorile personale ale papei precum și alte documente. Din ele reieşeau mai multe fapte de corupție ce se petreceau la Vatican precum și o luptă acerbă pentru putere ce măcina Vaticanul.

Mass-media italiană a relatat la momentul respectiv că o fracțiune de prelați care au vrut să-l discrediteze pe Benedict și să facă presiuni ca acesta să demisioneze, a fost de fapt în spatele acestor scurgeri de informații. Printre ei s-ar fi aflat şi puternicul grup de homosexuali de la Vatican. Multe relatări spun că şi la Bruxelles în interiorul Uniunii Europene ar exista un grup influent de homosexuali şi de lesbiene.

Cititi mai multe pe comisarul.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *