Dacă le reușește… sunt de NEOPRIT ! Statul Islamic a făcut ANUNȚUL. Care va fi următoarea ţintă ?

st_islm_41496200

Înregistrarea începe cu prezentarea unor imagini ale atacurilor teroriste de la Paris, informează Fox News.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a difuzat, joi seară, o nouă înregistrare video, în care anunţă că următoarul atentat va avea loc la Casa Albă, sediul Preşedinţiei Statelor Unite.

Totodată, jihadiştii îi avertizează pe preşedinţii din SUA şi Franţa, Barack Obama şi Francois Hollande, cu noi atentate similare celor de la Paris, relatează Mediafax.

„La ce vă puteţi aştepta din partea califatului islamic în afară de noi atacuri?! I-am adus lui Francois Hollande şi acoliţilor lui un val de atacuri benefice, aşa cum îi vom aduce şi lui Barack Obama şi anturajului său. Îi vom pârjoli cu centuri explozive şi maşini-capcană. Îi vom urmări oriunde vor merge, îi vom trata ca pe sclavi şi câini”, ameninţă un terorist.

„Franţa prosperă, dar nu va dura mult, vom pulveriza toate locurile. Am început cu voi, dar vom sfârşi cu falsa Casă Albă, pe care o vom face neagră cu focul nostru; o vom arunca în aer, aşa cum am făcut cu idolii falşi”, avertizează teroriştii, relateaza evz.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Robert spune:

    Macar unii dintre care deja au realizat faptul ca suntem condusi, au curajul sa dea in puterile care conduc lumea si,care incearca sa-i opreasca de la manipularea intregii omeniri, deschideti-va oameni buni ochii si vedeti dincolo de portile inchise ca suntem condusi de niste mizerii si nimeni nu poate face nimic, doar acesti oameni incearca sa faca dar nu pot reusi decat prin sacrificarea lor si ai altor oameni nevinovati, altfel nu se poate opri aceasta manipulare in masa a oamenilor, credeti ca acesti „teroristi” fac rau oamenilor nevinovati din placere sau din cauza sa atraga atentia mai marilor baroni??? Voi ce ziceti? Voi nu v-ati gandit ” dc ataca mai mult capitalele?” pentru ca aproximativ in toate capitalele locuiesc mai marii baroni, putini locuiesc in alte parti, deci concluzia, >parerea mea< Este ca acest stat vrea binele intregii lumi nu doar a lor! Sustin cu tarie faptul ca este rau sa omori oameni nevinovati pentru a atrage atentia celor mari , dar si la sah stiti ca inainte sa ataci regele trebui sa ataci pionii!!!
    Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *