De ce trebuie interzis Halloween-ul! Invocarea forțelor malefice cauza metafizică a morții tinerilor din club Colectiv840551d85ab461ba30ead660b0145e21-783x450

Știu că mulți români vor spune că vinovați de tragedia de la clubul Colectiv din București sunt patronul, care nu a asigurat ieșirile de urgență din local ce erau închise cu lanțuri și focurile de artificii efectuate fără autorizație. De asemenea, clubul Colectiv nu avea contract cu pompierii de la ISU pentru verificare și control în caz de urgență. Asta la prima vedere, în realitate drama de la club Colectiv este metafizică, expresia asumării în țara noastră a unei sărbători satanice Halloween-ul. Această sărbătoare care a intrat treptat în România după revoluție invocă spiritele malefice, dracii și infernul, fiind o copie fidelă a unei orgii satanice celtice de invocare a morților care s-a impus în SUA odată cu imigranții irlandezi și scoțieni. În ultimii ani în școli a început o nebunie generală, în frunte cu profesorii și părinții care își îmbracă copii în draci, vrăjitoare sau vampiri și invocă moartea și glorifică cimitirele.

Ionuț Țene

Ionuț Țene

Am avut surpriza ca fetița mea din clasa pregătitoare să vină de la școală cu un desen cu un cimitir, cu vampiri, cruci întoarse și lozinca ”Odihnească-se în pace!”Aceste fenomene drăcești se întâmplă în toate școliile românești ca să fim trendy după ateii și sataniștii din SUA. De ani de zile fac părinții memorii la inspectoratele școlare generale, să fie interzise petrecerile de Halloween în școli și degeaba, directorii, profesorii și o parte din părinți parcă înnebunesc în preajma zilei de 31 octombrie. Elevii merg la școală cu pălării de vrăjitoare, cu schelete imprimate pe haine, cu ochii și fețele vopsite, ca niște draci. E un cult modern al invocării morții și a lui satana. Ca și popor creștin ar trebui să interzicem Halloween-ul în școli. BOR a cerut anul trecut acest lucru, dar degeaba, ministrul educației și șefii de inspectorate, parcă îi inspiră satanael și continuă să aprobe orgia morții în școli. În ziua de 31 octombrie în școliile din România nu se mai fac ore, toată lumea e preocupată să fie vampiri sau Dracula de Halloween, perturbând programa școlară. În Rusia ministerul învățământului a interzis Halloween-ul în școli, considerându-se o sărbătoare satanică, care perturbă tradiția ortodoxă, iar cercetătorii ruși au realizat că după Halloween, copiii devin depresivi și violenți.

Așa că tragedia de la Clubul Colectiv, care a fost organizată în ajun de Halloween, cu scandări de Crăciun pe dos: ”Halloween fericit!”, prin invocarea forțelor malefice, a dus la tragedia în care au murit, deocamdată, 27 de tineri nevinovați, alții câțiva sunt intubați pe moarte și peste o sută arși grav prin spitale. E o dramă metafizică. Cineva dintre supraviețuitori spunea că în mijlocul incendiului avea sentimentul că așa e infernul, cu oameni arși de vii, invocând spiritual Halloween-ul. În seara tragediei la clubul Colectiv se lansa albumul rock al formației Goodby to Gravity, intitulat sugestiv: ”Mantras of War”, iar melodia vedetă, care se interpreta când a pornit incendiul, se numea satanic: ”The Day We Die”. Și moartea invocată de Halloween a venit, îngrozitoare cu foc, fum și pucioasă, ca în Sodoma și Gomora, peste bieții tineri bucureșteni arși de vii, veniți să se distreaze la o sărbătoare ce-l invocă pe satan, pe care statul român nu o interzice, ci o tolerează și promovează doar pentru că vă vine de la americani. Tragedia ar trebui să dea de gândit autorităților și să interzică Halloween-ul măcar în școli, dacă nu definitiv pe teritoriul României, ca o sărbătoare care invocă moartea nu viața, pe satana, nu pe Iisus.

Ionuț Țene

Sursa: napocanews.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. Sluga netrebnica spune:

  Feriţi-va copiii din calea acestui circ satanist prezentat ca simpatic, chiar dacă opănmainzii o să râdă de voi că sunteţi bigoţi, creștinopați sau mai ştiu ei cum.”
  […]

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/10/28/halloween-circul-satanist-al-sarbatorii-de-glorificare-a-maleficului-un-must-have-pentru-parintii-si-profesorii-din-scoala-romaneasca-nu-intrati-in-spiritul-turmei/

 2. Alin spune:

  Vad ca nu prea ai cu cine vorbi.
  Foarte multi tineri din ziua de azi, calcareous in picioare fara nici un fel de constiinta tot ce e romanesc, authentic lasat de la inaintasii nostri prin jertfe si sacrificii. Luam de la occidentali absolut tot . In schimb lovim in Biserica Ortodoxa cat de tare se poate. Nu vreme sa acceptam gresim. Este mai usor sa refuzam adevarul decat sa incerc am sa ne schimbam atitudinea. Ce rau ne invatatori Biserica fratilor?
  Sa fim morali? Sa ne iubim semeni, parintii, fratii?
  Sa ne luptam pentru un ideal in viata si sa nu ne luam dupa tot ce e pervert venit din afara cu scopul de a perverti tot ce a mai ramas bun in tineretul de azi?
  Ce putem sa invatatori de la ateii? Oameni fara Dumnezeu, fara principii sanatoase, traiesc dupa cum vor sau dupa cum dictaza altii, Iluminatii.
  Vai de lumea in care traim. Ne departam de Dumnezeu, luptam impotriva lui, facem foia celui rau cu o senna tate oarba. Dumnezeu sa ne aiba in paza Sa. El singur ne mai poate salva.

 3. CD spune:

  A gândi e lucru mare. Toți cei de acolo trebuiau să gândească de multe ori înainte de a merge în acel loc, numit impropriu club. Ce e tragic ca mulți erau oameni cu o anumită pregătire, ce cauți tu Dra AIT ista în asemenea loc!? Voi, radeti și ironizați prostia! Viața, este foarte dura și nu gândești cu capul și nu îl tii acolo sa nu ploua ….e vai de ține, familie și neamn de neamul nostru!

 4. Se intimpla cu ceva timp in urmà in Clubul Colectiv https://youtu.be/ySGtGfu28SY .Accident sau pedeapsà? Eu cred cà Dumnezeu nu se lasà batjocorit,fratilor…Dacà tot ne credem un popor crestin ,sà judecàm ce este drept.

 5. valentina spune:

  Ma gandesc ca traim vremuri in care nu stim sa facem diferenta dintre bine si rau ditre dulce si amar ,dragoste si ura si le amestecam pe toate la un loc. Ar trebui cel putin sa luam exemplu de la cei care vin la usa nostra in numele credintei pe care o propovaduiesc si o fac foarte devotati ,,devotati in nebunia lor ” sunt atat de convingatori si siguri pe ei incat nu ai cum sa nu-i crezi.Noroc ca bunicii m-au dus la biserica si mi-au pus la radacina invataturile sfintei biserici sa fac difernta intre,, IEPURAS’si ,,HRISTOS A INVIAT” intre ,,MOS CRACIUN IN SUS SI IN JOS’ sau acea sarbatoare pe care nici nu poti sa o pronunti cu toata limba si,,iHRISTOS SE NASTE SLAVITI-L’ sau,,ASTAZI S-A NASCUT HRISTOS…….’acel cantec frumos al copilariei.NOI trebuie sa miscam acesata piatra imensa de pe inima noastra sa mergem mai des la casa domnului nu numai atunci cand ne apasa aceasta piatra sau pitrele si sa- l intelegem pe DUMNEZEU NUMAI CUM EL STIE SA NE EXPLICE nu-ti trebuie multe cuvinte trebuie doar sa-L privesti in ochi si intelegi tot.Religia in scoli se tine de un fir de ata asa ca v-a trebui sa fac cu copilul meu cum au facut bunicii mei cu mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *