De ce troglodiţii români sunt pro-PutinSteagul americii

Ei zăngăne tot timpul cu armele și cunosc doar legea celui mai puternic.

Ei omoară oameni pentru a-şi atinge obiectivele (cum au facut cu sârbii) …şi în general, sunt dușmanii noştri.

Da, EI sunt amercanii. Si pentru ca americanii sunt cum sunt, orice inamic al lor este prietenul anti-americanilor.

Argumentatia anti-americanilor romani se opreşte aici. Dar, daca stai sa descosi…

I-am descoperit pe foarte mulţi comentand pe PaginadeRusia.ro. Ei iau apararea bombardamentelor rusesti din Siria, anexarii Crimeei, injura ucrainenii (doar pentru ca s-au opus rusilor, amintindu-si cu aceasta ocazie de romanii din Bucovina), in general apleaza la explicatii de tipul: „dar nenorocitii de americani…”

Rusia versus SUA

In acest sens ţin sa le amintesc ca cel putin americanii nu ne-au atacat niciodata (si sa nu vă vină sa contraargumentati cu bombardamentele de la Ploiesti din timpul WWII), iar companiile americane, asa-zisii imperialisti, cel putin in Romania sunt cele mai vanate de cei care isi cauta joburi bune.

De fapt, sunt tare curios sa aflu pretentiile romanilor fata de americani care sa justifice ura fata de ei? Cumva că nu mai vor sa ne retrocedeze aurul depozitat la ei? Nu vor sa ne dea pamanturile inapoi. Sunt responsabili de crimele impotriva populatiei civile romane de dupa 23 augus 1944? Ne-au impus regimul comunist?

Observ ca pro-Putinistii romani apeleaza deseori la memoria istorica si la precedente, amestecand epoci, ere şi civilizatii. Am citit comentarii justificand macelul rusesc din Donbas prin propozitii de genul: „dar americanii pe indieni cum i-au omorat?”

De obicei, este inutil sa apelezi la argumente la fel de idioate. Totusi, nu rezist tentatiei de a ma manifesta idiot şi a „argumenta” similar. Astfel, la afirmatia pro-Putinistilor ca Rusia a ocupat Crimeea ca raspuns la apropierea SUA-NATO de granitele sale, pot aminti alt precedent.

În 1962, liderul URSS Hrușciov a plasat arme nucleare in Cuba. Era ca si cum SUA ar desfasura rachete nucleare in Crimeea.afganistan

Insa repet, argumentul este idiot, pentru că luand-o pe drumul unor astfel de precedente poti justifica orice crima sangeroasa. Maine vom vedea români la Roma trecând romanii prin sabie doar pentru ca stramosii lor au macelarit armata lui Decebal.

O alta carenţă de logica.

Cum justifica Rusia anexarea Crimeei și războiul din Donbas – prin faptul că americanii se presupune ca fac mereu același lucru? (adica isi rezolva interesele nationale cu forta armei?)

Chiar și fără a înțelege motivele reale a actiunilor americane, subliniez carenţa logica a unui astfel de argument: daca ceea ce fac americanii este „rău”, iar pro-rusii nu fac altceva decat sa condamne SUA pentru acest „rau”, atunci când Rusia face ceva similar, nu inseamna ca trebuie si ea să fie condamnata?

Uneori propagandistii rusi se mai justifica spunand ca „toată lumea o face”. Bun, daca toata lume o face, inclusiv Rusia și SUA, atunci pentru ce acuza Moscova Washingtonul?

Aparent, problema rusilor si fanilor lor din Romania nu este la Washington, ci mult, mult mai aproape de propria cutie craniana.

Sursa: paginaderusia.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *