De necrezut: manifestație Creștină atacată de musulmani în Anglia!!! VIDEO. Dă SHARE!manifestatie crestina musulmani anglia

„Anglia va fi preluată de noi! Nu mai este o țară creștină!” le-au strigat creștinilor care manifestau în orașul Luton, Anglia, o mulțime de musulmani scandalizați de faptul că englezii „au îndrăznit” să se plimbe cu crucea prin oraș. Mai mult decât atât, britanicii au fost înjurați ca la ușa cortului și au fost îmbrânciți. Imaginile sunt revelatoare și ne arată dezastrul înfăptuit de politica multiculturală pe care au aplicat-o anumite țări europene, printre care și Anglia…

Ceea ce veți vedea mai jos este încă o dovadă clară a faptului că imigranții arabi nu au nicio intenție să se integreze, că nu sunt recunoscători țărilor care i-au primit, că îi disprețuiesc pe europeni și că vor să își impună propria cultură în Europa, chiar și prin forță. Pentru ei, tot ce se întâmplă acum este un război de islamizare a Europei! Și cu cât vor fi mai mulți, cu atât vom fi mai aproape de o baie de sânge în Europa. Agresiunile arabe din ultima vreme arată că europenii și-au băgat mortul în casă, cum se spune. A persevera în așa ceva, după cum vrea iresponsabila Merkel și rechinul George Soros, este pur și simplu sinucidere!

Cum e posibil ca tu, un străin primit și tolerat într-o țară europeană să fii intolerant cu cultura țării care te-a primit? Pentru noi pare greu de înțeles acest primitivism arab, acest fanatism pe care îl manifestă unii, dar el este o realitate! Cu toate acestea, marile trusturi de presa, aservite sistemului, evita cu incapatanare sa difuzeze astfel de materiale. Că, vorba aia, n-ar sluji interesele stăpânilor din umbră!

Tocmai de aceea, lumea trebuie să conștientizeze că în spatele așa-zișilor refugiați stau planurile marilor păpușari ai planetei care vor să distrugă Europa prin amestecare rasială și culturală, cu toate conflictele etnice și religioase care vor urma.

Tocmai de aceea, România nu trebuie să permită o colonizarea arabă a țării, iar dacă liderii noștri nu vor să slujească interesele României, trebuie măturat cu ei pe jos!

Daniel Roxin – cunoastelumea.rodaniel-roxin.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. Cristi spune:

  Doar Hristos ne poate apara de asemenea barbari. Bolovanii care conduc tara fac tot ce pot sa ne dea pe mana salbaticilor musulmani. Au hotarat sa le mareasca indemnizatia la 1ooo ron pe luna, mai mult decat majoritatea pensiilor din Romania, iar Ponta le -a aprobat construirea celei mai mari moschei. Sa-i bata Dumnezeu

  • sara spune:

   Ponta a dat in mod gratuit (ceea ce n-a facut niciunul din orasele mari ale Europei care au peste un milion de musulmani) un teren in buricul Bucurestiului pentru doar 9.000 de musulmani . Terenul are o suprafata de 11.295 mp. pentru „un complex de cladiri de interes public „, adica o moscheie uriasa dar si scoala si in alte alte scopuri nedeclarate si neexplicate. Oare ce-a fost in capul lui Ponta ?????

   • Cristi spune:

    Ce-a fost in capul lui Ponta? Tradare de tara , ipocrizie si multa marsavie! La ce te poti astepta de la un plagiator? Nenorocirea este ca nici urmasii lui nu sunt mai buni! Iar cand ma gandesc la nemtoiul idiot din fruntea tarii ma apuca greata!

 2. Metatron spune:

  Va iesi razboi civil in Europa, eu garantez, nustiu cat timp mai este, dar nu i vad bn pe musulmanii, cred ca vor ramane desculti cand o vor lua la fuga, radicali nu vor mai tine cont de copii musulmanilor si i va ucide si pe ei, pana la urma cand D-zeu a comandat israelienilor sa distruga cetatile Cannanitilor bn a facut, asa trebuie si cu musulmani in ziua de azi.
  Personal am boala pe tigani, arabi, americani si inca cateva natii.

 3. Bonas Niculae spune:

  …, dragul meu, primeste-ma la tine in casa,
  …, lasa-ma si pe mine in pat,
  …, nu vezi ca n-am loc de tine, da-te jos.
  …, iesi di casa ca-mi consumi „aerul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *