Deputații au adoptat Ziua Bărbatului. Când va fi sărbătorităbarbati

Deputatii au adoptat miercuri cu Majoritate de voturi Ziua Barbatului. Aceasta va fi sarbatorita pe data de 19 noiembrie. Legea instituie si Ziua Femeii care ramane pe data de 8 martie.

„In cultura moderna se atrage atentia asupra unor probleme specifice ale barbatilor, bloi specifice, probleme la locul de munca, aceasta zi va fi un moment prielnic sa discutam aceste probleme”, a precizat deputatul Molnar Zsolt, scrie stiripesurse.ro.

„M-a frapat un lucru – ca initiatorii sunt barbati si nu femei, niste colegi senatori s-au simtit discriminati ca nu au o lege a barbatului. M-a mai frapat si ca in Senat aceasta propunere a fost respinsa. PNL va vota ‘pentru’. PNL crede in familie si crede ca prin aceasta lege relatiile dintre femei si barbati pot fi mai bune”, a precizat Mircea Dolha.

Autoritatile vor putea organiza evenimente pentru a marca Ziua Femeii, respectiv Ziua Barbatului, iar televiziunea si radioul public vor putea promova in aceste zile drepturile femeii, respectiv ale barbatului.loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *