Devenim o tinta. NATO trimite trupe militare în RomâniaTrupe NATO

NATO ar putea MOBILIZA TRUPE în Polonia şi ROMÂNIA

NATO ar putea mobiliza trupe în Polonia şi România pe fondul tensiunilor tot mai mari din Ucraina, acolo unde Rusia intenţionează să intervină militar.
Anunţul a fost făcut de fost membru al National Security Council (NSC) de la Casa Albă.
Barry Pavel, fost director pentru apărare şi strategie în cadrul NSC crede că NATO nu va interveni militar în Ucraina, însă spune că organizaţia ar putea trimite trupe în Polonia şi România, pentru a transmite un nou mesaj de forţă Kremlinului.
“Utilizarea directă a forţei militare nu e o soluţie. Dar decizia de a trimite temporar trupe în estul nervos al NATO, în Polonia şi România, este o soluţie viabilă.”
– a spus acesta.
De altfel, Polonia a anuţat că se simte ameninţată de acţiunile Rusiei în Crimeea şi a solicitat o reuniune a Consiliului Nord-Atlantic pe această temă.
Preşedintele SUA, Barack Obama, a ordonat ridicarea nivelului de alertă al Flotei a VI din Mediterană, anunţă Vocea Rusiei. Două nave de elită ale Marinei SUA se află deja în Marea Neagră. Este vorba despre distrugătorul USS Ramage (DDG 61) şi nava de comandă USS Mount Whitney (LCC 20), ultima fiind nava amiral a Flotei a 6-a din Marea Mediterană.
USS Mount Whitney este considerată vârf tehnologic în ce priveşte sistemele de control şi comandă în operaţiuni maritime şi dotată cu cele mai sofisticate sisteme de ascultare şi interceptare a comunicaţiilor, dar şi de ghidare operaţională pentru misiuni navale sau aeriene.
În august 2008, Mount Whitney a fost prima navă care a efectuat, sub comandă NATO, transporturi militare (echipament şi trupe) în portul georgian Poti, în timpul conflictului de pe teritoriul Osetiei de sud.
În acelaşi timp, anunţă Ria Novosti, portavionul George Bush (CVN 77), aflat în Marea Mediterană, este pus în stare de alertă.
Surse avizate anunţă că armata turcă şi forţele NATO din regiunea Mării Negre au fost şi ele plasate în stare de alertă, iar o navă militară de tip Aegis se îndreaptă spre portul Constanţa, România.

Sursa: aiciloading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. romanca spune:

    Daca as putea,as lua o matura si as imprastia in patru vanturi hienele in blanuri de oaie care s-au aciuat pe pamantul tarii mele. Mai rai decat 100 de popoare migratoare la un loc,mai perversi decat cel mai pervers uneltitor si ticluitor de rele,au infestat si acest coltisor de Rai,Romania!!!! Cine v-a chemat aici si cine v-a dat dreptul sa tarati in razboaiele voastre satanice tari si natiuni care nu va recunosc? De ce acolo unde pune laba america,nimic nu mai este normal si bun????Doamne ,Preacurata Maica Domnului nostru,ajuta-ne sa nu facem jocurile satanei,si sa ne impacam cu vecinii,sa ne intarim in credinta ,si sa alungam din tara liftele straine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *