DOVADA că Putin coordonează atacurile ISIS. A fost RĂZBUNARE !vladimir_putin

In randurile de mai jos aveti expuse doar cateva articole care arata ca atacurile sinucigase din Franta reprezinta teatrul de operatiune al rusilor.

Stiu, nu va vine sa credeti. Nu uitati! ANTIHRISTUL se va arata in chip de SALVATOR si va insela se pe cei alesi! Putin coordoneaza Biserica Ortodoxa Rusa in interes propriu.


14 noiembrie 2014

Rusia: Franţa să livreze prima navă Mistral dacă nu vrea să se expun unor compensaţii serioase

Franţa are termen până la sfârşitul lui noiembrie să livreze prima navă de război de tip Mistral Rusiei, dacă nu vrea să se expună unor cereri „serioase” de compensaţii, a declarat vineri o sursă rusească „sus-plasată” citată de agenţia RIA Novosti, relatează AFP, conform Mediafax.

mistral

„Ne pregătim de diverse scenarii. Aşteptăm până la sfârşitul lunii (livrarea primei nave de tip Mistral) iar după aceea ne prezentăm solicitările” financiare „serioase”, a declarat această sursă.

Două nave de tip Mistral, bastimente de protecţie şi comandament vândute de către Franţa Rusiei în 2011 cu 1,2 miliarde de euro, se află în centrul unei „încurcături” diplomatico-militare, după ce preşedintele francez François Hollande a decis să lege livrarea lor de soluţionarea politică a crizei din Ucraina.

Moscova a afirmat la sfârşitul lui octombrie că a fost invitată sa primească, pe 14 noiembrie, prima dintre aceste nave – „Vladivostok”.

Anunţul a fost dezminţit imediat de către constructor şi Guvernul francez, pe fondul criticilor statelor membre NATO.

Ministrul francez al Apărării a declarat miercuri că „nicio dată de livrare” a unui portelicopter de tip Mistral către Rusia „nu poate să fie stabilită în acest stadiu”.

Problema spionoasă a navelor polivalente de tip Mistral urmează să fie abordată în întâlnirea dintre preşedinţii francez François Hollande şi rus Vladimir Putin la Summitul G20 de la Brisbane, sâmbătă şi duminică.

În cazul în care hotărăşte să livreze navele polivalente – care pot transporta 16 elicoptere, patru şalande de debarcare, 13 tancuri, un stat major, 450 de infanterişti sau un spital de campanie – Franţa va produce nemulţumire în Polonia şi ţările baltice, care consideră că se află în prima linie împotriva Rusiei şi se tem de imprevizibilitatea acesteia.

Invers, o anulare riscă să plaseze Franţa într-o poziţie dificilă de „partener” care nu-şi onorează contractele. Iar o asemenea decizie ar impune ţării penalităţi importante, în contextul în care finanţele sunt pe roşu. (Sursa: antena3.ro)


6 august 2015

Franţa şi Rusia au anulat contractul celor două portelicoptere Mistral

Franţa şi Rusia au anunţat miercuri că au ajuns la un acord asupra anulării contractului de vânzare-cumpărare a celor două portelicoptere de tip Mistral.

Vânzarea către Rusia a celor două bastimente de proiecţie şi comandament (BPC), încheiată în 2011, în mandatul fostului preşedinte Nicolas Sarkozy, era estimată la suma de 1,2 miliarde de euro, dintre care Rusia a plătit deja două treimi.

Însă François Hollande a suspendat anul trecut livrarea celor două nave de război din cauza tensiunilor dintre Occident şi Rusia în criza ucraineană.

Potrivit acordului de miercuri, Parisul va rambursa Moscovei integral sumele plătite în avans prin contract şi va restitui echipamentele ruseşti instalate la bordul navelor, precizează Palatul Elysée într-un comunicat.

Kremlinul a anunţat, la rândul său, că sumele au fost deja transferate.

Rusia vrea să ceară Franţei despăgubiri în valoare de 1,163 miliarde de euro pentru ruperea contractului, declara în mai o sursă rusă la curent cu negocierile.

Acordul intervine în urma unei convorbiri care a avut loc miercuri după-amiaza între François Hollande şi Vladimir Putin.

Cei doi şefi de stat „au convenit asupra faptului că, de-acum, acest dosar este închis”, a anunţat Palatul Elysée.

„Moscova consideră că dosarul Mistral este complet rezolvat”, a confirmat Kremlinul.

Constructorul navelor Mistral, DCNS, o filială (35%) a producătorului de echipamente Thales, estima în iulie la cel puţin un milion de euro pe lună valoarea întreţinerii celor două portelicoptere, în aşteptarea unei decizii a celor două părţi contractante.

Livrarea portelicopterului Vladivostok, primul dintre cele două BPC construite la Saint-Nazaire (Loire-Atlantique), era prevăzută în octombrie 2014. Al doilea, Sevastopol – numele oraşului din Crimeea în care se află baza Flotei ruse la marrea Neagră – urma să fie livrat în octombrie 2015.

Adaptarea navelor de tip Mistral pentru un eventual client ar costa de la câteva zeci la câteva sute de milioane de euro, în funcţie de nevoile acestuia, declara în februarie pentru presă preşedintele-director general al DCNS Hervé Guillou.

Canada şi Singapore, dar şi Egiptul – care tocmai a achiziţionat o fregată multirol Fremm şi patru corvete Gowind – sunt citate ca potenţiali clienţi, însă DCNS a refuzat să comenteze în acest sens. (Sursa: mediafax.ro)


4 septembrie 2015

General sirian: Rusia instruiește fanatici care apoi îngroașă rândurile Statului Islamic

Witold Gadowski, un cunoscut jurnalist polonez de investigație și reporter de război relatează de la granița turco-siriană. Acesta descrie un interviu luat unui general sirian care acuză Rusia că susține Statul Islamic, preluat de portalul polonez wpolityce.pl.

„Un general sirian acuză Rusia – Informații obținute în cursul filmărilor pentru documentarul „Insha Allah sângele martirilor”, scrie Witold Gadowski.

8ad843082953473cc3d28b119b141e4d1

„Generalul de brigadă Ahmad Aljjdeaa, ofițer cu o vechime de treizeci de ani în armată, în prezent ministru adjunct al apărării în guvernul sirian în exil, declară:

„Ofițerii ruși sunt în mod constant prezente în unitățile armatei siriene, susțin regimul lui Bashar Assad, lupta de partea lui.”

Și informația cea mai surprinzătoare – General Aljjdeaa continuă:

„Rusia are un interes în tulburările din Siria. În Rusia există patru centre de pregătire militară, în care sunt instruiți fanatici care apoi îngroașă rândurile armatei statului islamic (ISIS). Printre cei instruiți sunt și ceceni.”

Auzind ce spune militarul sirian este mai ușor de înțeles de ce Occidentul este atât de reținut față de bestialitatea Statului Islamic. Tentaculele rușilor sunt lungi, încheie wpolityce.pl. (Sursa: inliniedreapta.ro)


Poate te intereseaza si:  „De ce a creat Vladimir Putin ISIS?”loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *