DOVADA că Putin finanţează MIŞCĂRILE NAŢIONALIST-ŞOVINE din România şi Moldova pentru a INCITA la URĂ şi CONFLICTE ETNICE. Moscova MANIPULEAZĂ EXTREMIŞTII maghiari din Harghita şi Covasnamembrii-celor-64-de-comitate-hvim-la-masa-cu-cei-din-organizatia-antiromana-miscarea-national-democrata-mnd-din-republica-moldova-465x390

Au fost publicate noi informaţii care arată că Mişcarea Tinerilor din cele 64 de Comitate (HVIM), din care face parte şi presupusul terorist reţinut pe 1 Decembrie la Târgu Secuiesc, este înfrăţită cu o organizaţie rusofilă şi antiromână, din Republica Moldova.

O analiză apărută în Republica Moldova demonstrează, din nou, cum foloseşte Moscova tineri naivi pentru a-şi pune în scenă planurile care vizează provocarea unor conflicte pe criterii etnice, atât în România, cât şi în Moldova.

Planurile secrete ale lui Putin pentru România şi Republica Moldova, prin care se încearcă cultivarea  unor tensiuni etnice încep să fie tot mai vizibile pe măsură ce apar noi informaţii legate de organizaţiile extremiste naţionalist-şovine care incită la ură în cele două ţări.

O decaraţie a fostului ministru de Externe, Cristian Diaconescu, descrie perfect sensibilitatea şi seriozitatea subiectului. Fostul şef al diplomaţiei româneşti a explicat de ce trebuie luat foarte în serios Vladimir Putin, când se face analiza modului în care sunt finanţate organizaţiile extremiste. Situaţia din Ucraina expune perfect eficienţa acţiunilor de incitare la ură etnică finanţate de la Moscova. Citiți articolul integral pe evz.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *