Efectele islamizării Angliei: Londra are de ieri primar… MUSULMAN, acuzat de relații cu imami extremiști!!!fratia-musulmana-intra-sub-lupa-serviciilor-secrete-britanice-londra-se-teme-de-atentate-teroriste-254025

Parlamentarul laburist Sadiq Khan a fost ales vineri primar al Londrei, funcţie pentru care a candidat împotriva candidatului conservatorilor, la putere, Zac Goldsmith, relatează Adevarul.ro

Sadiq Khan a obţinut 44,2% din voturi, faţă de 35,6% cât a obţinut candidatlui conservator Goldsmith. Deoarece niciunul dintre candidaţi nu a obţinut o majoritate simplă, voturile exprimate pentru ceilalţi candidaţi au fost redistribuite în funcţie de preferinţa a doua selectată de alegători pe buletinul de vot. În urma redistribuirii voturilor pentru preferinţa secundă, Khan a trecut de pragul de 50%, fiind ales noul primar al Londrei.

Victoria lui Khan vine în urma unei campanii electorale controversate, în care demnitari de vârf ai Partidului Conservator, inclusiv premierul britanic David Cameron, l-au acuzat de legături cu imami care promovează extremismul islamist.

primar

Sadiq Khan

Funcţia de primar al Londrei oferă o platformă influentă de pe care se pot exercita presiuni asupra Guvernului în interesul celor aproximativ 8,6 milioane de locuitori ai capitalei britanice.

Sursa: adev.ro/o6rq7z

Nota mea (Daniel Roxin): Londra, un oraș cu aproape jumătate din populație formată din imigranți, este locul unde imamilor extremiști li se permite să demonstreze iber, cerând introducerea legii SHARIA în Marea Britanie, locul unde musulmanii poartă cu impertinență bannere pe care scrie că Islamul va cuceri lumea. În consecință, ceea ce se întâmplă acum în Anglia este rezultatul firesc al procesului de islamizare a acestei țări care se duce de mai multe decenii.

Care este semnalul dat de alegerea ca primar al Londrei a unui musulman acuzat de relații cu imami extremiști? Păi, dacă în pofida acestor acuzații a câștigat, această reușită va încuraja colonizarea arabă a Marii Britanii, în general, și a Londrei în special. În condițiile în care se estimează că imigranții vor deveni majoritari în Londra în 10-15 ani, ne putem aștepta ca legea Sharia să devină în viitorul apropiat obligatorie.

Cititi mai multe pe cunoastelumea.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Gabi spune:

    Nu inteleg de ce e vrea ca aceasta alegere de primar sa fie legata neaparat cu notiunea de islamizare. In primul rand cuvantele de ordine in orice campanie electorala din lumea asta sunt minciuna si atacul la persoana. A fi acuzat de ceva nu inseamna ca e si adevarat. De unde stie acest domn Roxin, ca pakistanezul acesta nu e un musulman de onoare, un musulman ca cel care detine cheile Sfantului Mormant, si ca atatia oameni minunati, care, intamplator, apartin comunitatii musulmane. E foarte pagubos ca religia noastra promoveaza ura fata de semeni. Ne mai miram ca romanii sunt in majoritate rai, invidiosi, nepasatori fata de aproapele, rasisti, xenofobi, asta in conditiile in care peste 90% se declara ortodocsi. Ciudata coincidenta…

  2. Ana-Maria S spune:

    Tot raul vazut de europeni, marea majoritate crestini, spre bine, sa fie, ca poate asa vor disparea betivii, curvarii, drogatii, moda excitanta la femei, adulterul in casnicii, hotia, etc., care s-au extins in lumea toata nu doar in Anglia, mai ceva ca lepra. (AMS).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *