Elon Musk: „Al Treilea RĂZBOI Mondial poate izbucni în orice moment, va fi mult mai RĂU decât orice s-a întâmplat înainte”

musk-597x300

Miliardarul american Elon Musk, CEO al companiei Tesla Motors, cunoscut pentru ambitiile sale de a trimite o misiune pe Marte prin intermediul proiectului SpaceX, avertizeaza ca un al treilea razboi mondial poate izbucni in orice moment, relateaza aktual24.ro.

Musk spune ca razboiul ar putea fi declansat de „cresterea extremismului religios”. El mai afirma ca pericolul unui razboi nuclear este „mai mare ca oricand”.

„Stiti, in 1912 omenirea a proclamat o noua era de pace si prosperitate, spunand ca intra in epoca de aur si ca razboaiele s-au terminat. Apoi am avut Primul Razboi Mondial, urmat de Al Doilea Razboi Mondial, iar apoi a fost Razboiul Rece. Prin urmare, cred ca trebuie sa constientizam ca exista mari sanse sa inceapa un Al Treilea Razboi MOndial, iar daca se va intampla va fi mult mai rau decat orice s-a intamplat inainte”, a declarat Musk intr-un interviu pentru revista GQ, citat de express.co.uk.

„Se manifesta si o crestere a extremismului religios. Nu se vede cum creste ISIS?”, a mai punctat miliardarul american.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *