Elton John se teme că Vladimir Putin îi va face o injecţie cu poloniu la discuţia lor despre drepturile homosexualilor

Elton John FOTO Hepta

Elton John FOTO Hepta

Elton John spune că se teme că Vladimir Putin îl va injecta cu polonoiu în cadrul întâlnirii pe care cei doi urmează să o aibă pentru a discuta despre drepturile homosexualilor.

Întrebat ce îi va spune preşedintelui rus la întâlnire, vedeta a spus: „Singura cale e dialogul. Eu nu sunt un politician. voi încerca să ajut în alte moduri. Lucrurile nu au să se schimbe peste noapte. Nu am să merg să îi spun lui Vladimir Putin <<Hei, Vladimir, trebuie să schimbi lucrurile>>, căci îmi va face o injecţie cu poloniu şi voi fi mort”.

Vedeta a spus că va încerca să îi explice liderului rus ce înseamnă să fii homosexual.

„Voi vorbi cu el despre ce înseamnă să fii homosexual. Am încercat să fiu heterosexual, ca aproape orice bărbat homosexual din generaţia mea. Dacă a fi homosexual e o alegere nu ar exista aproape niciun bărbat homosexual. Tot ce pot e să îi spun lui Putin părerea mea. Sportul şi muzica ne fac egali. Sportul sparge foarte multe bariere”, a mai spus Elton John.

Artistul a spus că iubeşte Rusia după ce a fost primul artist occidental care a cântat în Uniunea Sovietică.

„A fost una dintre cele mai profunde experienţe ale vieţii mele. Am fost dus într-un loc în care credeam că nişte comunişti răi complotează pentru a cuceri lumea, dar am văzut doar dragoste. Ruşii se iubeau unii pe ceilalţi şi mă iubeau pe mine. Când am spus că sunt homosexual nu am văzut un declin al iubirii lor pentru mine”, a mărturisit vedeta.

Rusia este criticată la nivel internaţional pentru legile sale restrictive la adresa homosexualilor, printre care una care spune că este ilegal să oferi informaţii despre homosexualitate minorilor.

Elton John a spus în trecut că vrea să vorbească cu Vladimir Putin în legătură cu atitudinea sa „ridicolă” la adresa homosexualilor. Aristul a fost, în septembrie, victima unei farse realizate de un comediant, care l-au sunat şi s-au dat drept Vladimir Putin.

După ce a aflat că a fost victima unei farse, Elton John a avut o reacţie elegantă şi a declarat public că doreşte în continuare să discute cu preşedintele rus.

Sursa: adevarul.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *