EXEMPLU: Premierul Cioloș refuză COLOANA oficială: „Nu vreau să zăpăcesc lumea de cap în TRAFIC”ciolos44-465x215

Premierul Dacian Ciolos refuza sa aiba parte de coloana oficiala, desi legea ii permite, pentru ca nu vrea sa creeze un si mai mare deranj in traficul din Bucuresti. El spune ca prefera sa se trezeasca cu „10-15 minute mai devereme” pentru a „nu zapaci luamea de cap in Bucuresti sau in alta parte”.

Ciolos a ajuns, joi, la Timisoara, pentru conferirea titlului de Doctor Honoris Causa prietenului sau Jose Manuel Barroso, doar cu escorta SPP. Intrebat de jurnalisti, premierul a explicat de ce nu foloseste coloana oficiala, scrie aktual24.ro.

„Sunt niste reguli minime pe care SPP-ul, conform legii, trebuie sa le asigure. Nu am folosit Politie si nici nu o sa folosesc niciodata. Prefer sa ma trezesc cu 10-15 minute mai devreme ca sa ajung la birou la timp decat sa zapacesc lumea de cap in Bucuresti sau in alta parte.

E o chestie de bun simt, dincolo de reguli, de protectie si asa mai departe. Traim intr-o societate moderna in care, indiferent ca unul e prim-ministru si altul e muncitor, trebuie sa ne simtim la fel de cetateni. Trebuie sa ne asumam fiecare rolul acesta de cetatean inainte de a ne pune in fata functia pe care o avem, care e vremelnica si e trecatoare”, a declarat premierul Dacian Ciolos in cadrul conferintei de presa sustinute la Universitatea de Vest.loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *