Fără precedent. Cioloş a mers în vizită OFICIALĂ la Paris cu avion de linie, la clasa ECONOMYciolos-hollande-600x300

Premierul Dacian Ciolos a zburat spre Paris, unde efectua o vizita oficiala, cu avion de linie. Mai mult, el a calatorit la clasa economy, printre romanii obisnuiti.

Informatie surprinzatoare despre vizita lui Ciolos la Paris. Fara sa faca tam-tam, premierul a zburat ca un roman obisnuit, cu loc la clasa economy. Niciun alt premier roman inaintea sa nu s-a deplasat in astfel de conditii modeste intr-o vizita oficiala la nive inalt. Informatia a fost dezvaluita de jurnalistul Vlad Mixich.

„Aflu ca premierul Ciolos a calatorit la Paris cu un avion de linie la economy class, desi mergea in vizita oficiala. Dar stiri despre asta n-am vazut si nici poze nu i s-au facut. Probabil ca echipa lui de imagine e foarte atenta ca nu cumva sa-i creasca premierului popularitatea prea mult”, a scris Mixich pe Facebook.

ciolos2

Se pare ca un astfel de comportament nu este ceva nou pentru Ciolos. Si cand era consilier al presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, Ciolos a fost vazut zburand cu curse low-cost.

ciolos21

Pe 20 si 21 ianuarie, seful Guvernului roman s-a aflat intr-o vizita oficiala de doua zile, la Paris, unde a discutat printre altele despre aderarea Romaniei la spatiul Schenghen, dar si despre terorism si valul de migratie, cu care se confrunta Europa. El s-a intalnit si cu presedintele Frantei, Francois Hollande, scrie aktual24.ro.loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Ana Maria spune:

    Am văzut că la posturile noastre de televiziune, orice ar face dl Cioloș nu e bine. Dacă merge în altă țară în vizotă oficială, se spune că se plimbă pe banii noștri. Dacă merge cu avion de linie la clasa economică, se spune că face gesturi populiste. (Deși faptul s-a aflat mai mult din întâmplare, din câte înțeleg). Dacă ar fi acceptat propunerea stewardesei de a merge la clasa bussines (unde probabil mai erau locuri neocupate), toată presa ar fi explodat că profită de funcție pentru a dobândi foloase necuvenite. Dacă s-a dus în rezervația Văcărești să strângă gunoaie, s-a spus că face asta doar pentru imagine, nimeni nu s-a gândit că ar fi un exemplu de urmat. Și așa mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *