FOTO 18+ Scene înfricoşătoare în piaţa de legume din Ariha, lovită de bombele aviaţiei ruse

CVACFBkWIAQ-HqT

Unul dintre multele atacuri aeriene pe care aviatia rusa le aplica in regiunile rebele din Siria a vizat o piata de fructe si legume din orașul Ariha. Sursele de la fata locului anunta între 40 și 60 de civili ucisi. Unele mass-media spun că in bombardament au fost folosite muniții cu dispersie, scrie paginaderusia.ro.

Potrivit canalului de televiziune Al-Jazeera, lovitura a fost aplicata asupra unei piete aglomerate, fiind omorâte 40 de persoane.

Si Consiliul de Supraveghere sirian pentru Drepturile Omului (SOHR) confirmă bombardamentul. Șeful organizației cu sediul la Londra, Rami Abdurrahman spune că in timpul bombardamentului au fost ucisi aproximativ 60 de civili.

Aproximativ 40 de victime a raportat canalul opoziției siriană Orient TV.

Twitter-contul lui Sakir Hadera, corespondentul din Orientul Mijlociu al publicației olandeze Volkskrant Focus, prezinta fotografii și clipuri video imediat de dupa atacul aerian. Ele arată o mulțime de corpuri insângerate și oameni plângând.

Potrivit Al-Jazeera, aviatia rusa a folosit muniție cu dispersie.

Acelasi canal sustine ca in zona actioneaza gruparea de opozitie Army of Conquest si „Al-Nusra Front” – parte din „Al-Qaeda”.

CU-c2xKW4AAiPKt CU-c2wyWwAAnz9j CU-kQEDWUAA-gnS CU-kQD8WsAA7esJ CU-kQD5WcAA7j9- CU-kQD7XAAAy6mC

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *