Gigi Becali: “dau un milion, două, trei, oricât cost şi îi transportăm pe toţi în străinătate la tratament”

gigi-becali-eliberat-conditionat-are-multe-probleme-de-rezolvat-la-steaua-119437

Gigi Becali, patronul Stelei a intervenit si a decis sa ajute o familie afectata de tragedia din Colectiv. A donat 70.000 de dolari pentru transportul unei victime din Colectiv in Israel. Becali anunta ca e dispus sa ajute si alte persoane.

“Eu am spus de prima data, daca este nevoie de oricati bani, platesc transport si tratament. Nu m-a contactat pana astazi nimeni. M-a contactat familia unui baiat care e la spitalul de arsi, a spus ca evaluarea este la 70.000 de dolari pentru transport si pentru 21 de zile de spitalizare, dupa care se face o reevaluare. Stiu ca are 2 copii, sotia lui e aici, cu rani. Am vorbit cu domnii de aici ca sa confirm ca am platit banii pentru firma din Israel. Acum voi vorbi cu domnul ministru si i-am spus sa faca o evaluare”

“Toti care sunt si tot ce este nevoie, un milion, doua, trei, oricat costa, ii transportam pe toti in strainatate. Am venit si cun doctor roman din Germania care a cerut niste date din Germania. Sunt patru paturi in Germania, conditii maximale. Ma intalnesc cu domnul ministru sa vede pe cine mai putem sa salvam. Ce conteaza banii cand e vorba de viata, de om, ce faci cu ei?”, a declarat Gigi Becali astazi, prezent la spitalul de arsi.

Gh. Petre napocanews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. mishu spune:

    radeti voi unii de becali si de simplitatea lui, dar nu trebuie prea multe ca sa fii un om de buna credinta. stiu de la rude ca sora lui becali, cea care a plecat la Domnul, era un om cu totul si cu totul deosebit. suferea pentru toti cei pe care-i stia in nevoie. iar la un moment dat erau multi oameni la morga si statul nu binevoia sa-i ingroape . ea s-a dus la becali , l-a rugat si a obtinut de la el 100.000 de euro si i-a ingropat pe toti. cati oameni cu bani fac si bine? cati din cei pe care-i vedem ca fura milioane de euro din banii publici, cati fac acte de caritate? se vorbeste de milioane de euro furati de parca ar fi banutzi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *