Gigi Becali: „Mai au vreo importanță banii acum, în această situație? Familia lui să se roage și totul o să fie bine”gigi_becali

Cati oameni cu bani, din Romania, fac acte de milostenie? Asteptam si alti MILIONARI sa sara in ajutorul RANITILOR din Colectiv. Distribuiti acest mesaj sa ajunga la cei care si-au umplut conturile personale cu bani din educatie, sanatate, administratie etc. Spalati-va pacatele macar acum, in ceasul al 12-lea, ajutand acesti oameni a caror viata atarna de un fir de ata!

Gigi Becali a fost impresionat de cazul unui bărbat care are doi copii și care a căzut victimă tragediei din clubul Colectiv. S-a hotărât să-l ajute pe acesta. Astfel, latifundiarul din Pipera a dat 70.000 de dolari ca pacientul să fie spitalizat și tratat de urgență în Israel.

„Platesc eu totul. Transport si tratament. Eu le-am zis sa faca un calcul si sa imi zica suma. La final a iesit 70.000 de dolari. Am platit tot ca sa il duca in Israel. Il transporta cu elicopterul si sta acolo 21 de zile.

Nu stiu ce varsta are, dar stiu ca are doi copiii. Eu vreau sa vorbesc ca sa ii transportam pe toti in strainatate. Ma intalnesc cu domnul ministru sa vad pe cine mai putem sa salvam.

Mai au vreo importanta banii acum, in aceasta situatie? Familia lui sa se roage si totul o sa fie bine”, a spus Gigi Becali pentru Pro TV.

Sursa: ortodox.mdloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *