GRIJĂ MARE: Claudiu Crăciun, un diversionist printre protestataricraciun-lefter

Claudiu Crăciun e, de mai mulți ani, unul dintre diversioniștii de profesie care și-au propus, și într-o oarecare măsură au reușit, să bramburească toate protestele din ultimii ani. Crăciun a fost catapulatat în hipsterime în 2012 de la crème de la crème a megacorupției românești – Crin Antonescu, Victor Ponta, partidul lui Dan Voiculescu, Cristian Pîruvulescu și alte ilustre fețe, la o conferință comună de la Bruxelles despre „dictatura băsistă”.

Principala cauză a diluării în irelevanță a protestele din ultimii ani este, cred, faptul că oportuniștii cu agendă dubioasă, dar clar stabilită, sunt singurii care se organizează riguros.

Claudiu Crăciun și Ion Cristian Lefter (susținător al lui iliescu, apropiat al lui Mircea Dogaru, mai multe detalii, mai jos), în acțiune la protestul de aseară. VIDEO:

https://www.facebook.com/ralucavintilescu/videos/vb.100000686972342/1053428321356724/?type=2&theater

La fiecare protest, aceștia se impun ca un soi de lideri. Reușesc să distragă atenția de la temele importante folosindu-se de diferite trucuri feseniste – plimbări extenuante de zeci de kilometri prin cartierele Bucureștiului (citiți și articolul lui Moise Guran), impunerea prin portavoce și pancarte atent plasate a diferite teme irelevante și a mesajelor care au ca principal scop crearea confuziei printre participanți. Dau azi dovadă de un cinism halucinant când încearcă și riscă să reușească să se urce și pe valul de nemulțumire provocat de tragedia din club ColectivDiversiunile au contribuit, decisiv cred, și la situația din aceste zile în care presa și rețelele sociale sunt înroșite de indignare din cauza BOR, deși BOR nu are nici o legătură cu tragedia de la Colectiv! Ponta a demisionat, iar asta este victorie incontestabilă, dar prea multă energie se consumă încă pe teme care dau loc de respiro lui Piedone, Oprea, Oprescu sau Arafat.

Claudiu Crăciun e una dintre figurile simbol ale diversiunilor din ultimii ani. Înfulărat, parfumat și frezat în hipster, ca să aibă lipici la studențime, acesta are din fragedă pruncie civică drept colaboratori pe lătrăii de 30-de-lei-ziua ai lui Voiculescu și ai lui Hrebenciuc. Alături de care nu se jenează să pozeze.

claudiu-craciun-barbosul

Un articol de Costin Andrieș

Articolul integral, aici: http://inliniedreapta.net/jurnal/claudiu-craciun-un-diversionist-printre-protestatari/loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *