Halloween 2015: copiii, împinși de propriii lor părinți și profesori, să se joace cu FORȚELE RĂULUI. Primul pas spre terorismStudents from the Brainshire Science School dress in Halloween costumes as they parade along the main street of Paranaque

În ajunul Halloween-ului, Biserica Ortodoxă Rusă amintește din nou consecințele distructive ale acestei sărbători.

„Tema Halloween-ului nu este atât de inofensiva pe cat se spune. Frumusetea naturala a fetei umane este concepția lui Dumnezeu despre incununarea creației Sale. Nu este întâmplător faptul că termenul ‘cosmetice’ are ca rădăcina cuvântul grecesc care înseamnă frumusețe. 

zombieparade20118

Denaturarea acestei frumuseti, cu măști reprezentând animale sau ființe demonice, nu poate sa nu influenteze starea emoțională a unei persoane, atingandu-i sufletul”, considera șeful adjunct al Departamentului pentru Relatii intre Biserica și Societate, Roman Bogdasarov, care a oferit ieri un interviu agentiei Interfax.

People take part in a Zombie Walk eventPotrivit acestuia, prin aplicarea unei masti sataniste, un participant la Halloween incepe sa-si sperie vecinii, intr-un mod terifiant, terorizandu-i. O astfel de glumă, de multe ori, are ca rezultat traume psihologice, în special în rândul copiilor, a spus el.

De asemenea, el regretă faptul că, „atunci când țara luptă împotriva terorismului global, unii dintre cetățenii ei, chiar daca in glumă, deghizandu-i in forțe demonice, ii imping pe copiii lor sa se joace cu raul”.

Potrivit oficialului Bisericii, astfel de jocuri pot determina, in viitor, „un adolescent sau un student sa aleaga în mod conștient culteler extremiste sau pseudoreligioase, participand in mod voluntar la organizații teroriste”.

Sursa: Lacasuri Ortodoxeloading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

 1. anonima din fosani spune:

  Nu mai sarbatoriti fratilor HALOOWEEN,ca aceasta nu e decat o zi dedicata satanei,pacat ca ne dam sufletul in mana raului in loc sa mergem in camaruta noastra si Sa-L rugam pe bunul Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sa multumim pt sanatate si pt faptul ca este bun si milostiv cu noi.Eu vreau sa precizez ca am o problema care apparent era de sanatate ajunsesem ca o leguma si nimeni nu intelegea de fapt ce am ,dar aceptand sfaturile altor personae am mers la Sf Biserica si acolo am descoperit ca am niste demoni care imi chinuiesc trupul de 2 ani de zile,tin sa precizez ca eram pe moarte si acum dupa 5 luni incep sa imi revin desi il simt in fiecare zi pe cel rau cum vrea sa ma sperie si ma chinuie in tot corpul,dar Dumnezeu m/a intors la credinta ,ma ajuta sa merg mai departe si sunt fericita ca pot marturisi ca L-am descoprit pe Dumnezeu .

 2. raul spune:

  Intunecate mintii au majoritatea,si nu vad ce rau inspira multe din tot ce se vede pe la tv,adopta si fac la fel,e cv normal! si pe urma hai sa ne injuram ca la usa cortului ca tu ai dreptate! ….
  TRIST!!!
  Ar trebui cursuri pt reeducare,si informare a nestiutorilor(acele personae care stiu multe)
  LIPSA DE INFORMATII DUCE LA CONCEPTII TOTAL GRESITE!!!!!!!!!!!!!!!!
  O lume de paganii,cu dracii roiind in jurul nostru si intarandune sa fim cat mai scarbosi!
  continuati asa,cu siguranta va v-a fii bn,voua si copiilor vostri!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *