IMAGINI ŞOCANTE: Momentul când o femeie palestiniană înarmată cu un cuţit e împuşcată de soldaţi israelieni (VIDEO)

664969388001_5022291718001_8118040-20160706-103014-VIDEO-STILL

O cameră de bord a surprins doi soldați israelieni împușcând un atacator palestinian care încerca să-i lovească, într-o stație de autobuz în West Bank, potrivit rt.com.

Filmul prezintă o femeie care ține în mână un cuțit și se apropie de doi soldați israelieni într-o stație de autobuz. Soldații au împușcat-o pe femeie, care a căzut apoi la pământ.

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a declarat că femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a primit tratament medical la fața locului și a fost apoi transportată la spital, în stare gravă.

Potrivit datelor Reuters, în ultimele nouă luni, forțele israeliene au ucis cel puțin 197 de palestinieni, dintre care 134 au fost considerați a fi teroriști. Alții au fost uciși în ciocniri și proteste, ceea ce a dus la moartea a 32 de israelieni și doi cetățeni care viziteau SUA, scrie b1.ro.

În luna iunie, președintele palestinian Mahmoud Abbas a condamnat recentul val de violență. „Oricine vrea să acționeze împotriva securității folosind explozii, arme sau crearea de celule în orice loc, va fi arestat, indiferent unde se întâmplă. Au fost luate măsuri de securitate în urma comenzii mele”, a spus Mahmoud Abbas.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *