Imagini TERIBILE: Cartiere întregi sunt PULVERIZATE de o nouă armă misterioasă a RUSIEI în Siria – VIDEO

rusia1-600x300

Amnesty International a anuntat ca Rusia se face vinovata pentru unele dintre cele teribile crime de razboi comise in ultimele decenii.

Renumita organizatie pentru drepturile omului sustine ca avioanele de razboi ale Moscovei au tintit deliberat civili si echipe de salvare in Siria, in ultima saptamana, noteaza Fox News.

Tirana Hassan, directorul programului Amnesty de raspuns la crize, a declarat ca atacurile sunt in curs de desfasurare iar obiectivele tinta sunt bine documentate dinainte, avand loc asupra scolilor, spitalelor si locuintelor civile.

El spune ca bombardarea tintelor civile este, in sine, o crima de razboi, dar avertizeaza ca au existat rapoarte consistente cu privire la bombardarea grupurilor umanitare si civile care incearca sa evacueze mortii si ranitii din zonele de razboi.

Kremlinul neaga ca ar fi lovi tinte civile in Siria, insa imaginile filmate in Alep, in urma cu cinci zile, arata cum un copil de numai 5 luni este tras de sub daramaturi dupa ceea ce pare a fi un atac aerian al rusilor.  Fratele geaman, sora si mama sa au fost ucisi in atacul asupra unui bloc de locuinte civile din estul Alepp-ului.

Iata imaginile din din nordul Alepului. Rusii folosesc o noua arma terifianta, deocamdata necunoscuta, scrie aktual24.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. GabiM. spune:

    „Renumita organizatie pentru drepturile omului…” ESTE TOT O…ORGANIZATIE MASONICO-SATANISTA care printre altele,cu drepturile omului nu are nici o treaba,ci cu drepturile homosexualilor si pedofililor! Cautati,ca cine cauta gaseste…Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *