Împărtășanie furată din biserici, folosită la o expoziție profanatoare ateistă. VIDEOmaxresdefault

Protest impotriva expozitiei profanatoare ateistă

Organizatia „Maslibres” a avertizat ca peste 248 ostii (impartasanie la catolici) au fost profanate, in aceste zile, fiind folosite la o „expozitie de arta”. Acestea au fost utilizate pentru scrierea pe jos a cuvantului „Pederastie”. Pederastia este un termen care descrie o formă de relație homosexuala între un barbat adult si un altul adolescent (pedofilie), informeaza portalul de stiri Lacasuri Ortodoxe.

„Acesta este cel mai mare atac la adresa catolicilor, sponsorizat de municipiul Pamplona” (Spania), se arata intr-un raport al organizatiei.

Organizatia a cerut procurorilor să acționeze în această privință, pe baza infracțiunii comise împotriva sentimentelor religioase, sponsorizata de Primaria Pamplona, conform articolului 525 din Codul Penal, „care lanseaza atacuri majore, în ultimii ani, împotriva catolicilor”.

Un protest a avut loc impotriva expozitiei profanatoare ateistă. Urmariti imaginile in materialul de mai jos:

„Artistul” a explicat ca a obtinut (furat) cele 248 de ostii, din biserici din Madrid si Navarra, acesta prefacandu-se ca se impartaseste cu ele.

expozitie profanare ostii catolice spania pamplona

Înlocuirea artei, cu manifestari profanatoare, a crescut foarte tare in societatea ateista de astazi, aceasta ajungand sa nu mai reprezinte nimic altceva decat un spectacol al agresiunilor la adresa libertatilor religioase si a valorilor crestine, in a carui propaganda se investe foarte mult.

Conform raportului in cauza, societatea locala catolica a remarcat faptul ca actiunea recenta demonstreaza in mod clar doua aspecte:

– intentia clara a artistului de a ataca sentimentele religioase crestine (intrucat s-a folosit de impartasania sacra)

– complicitatea unui municipiu, care i-a asigurat toate facilitățile pentru a ataca convingerile propriilor cetățeni.loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *