În atenția politicienilor și a tehnocraților aflați vremelnic în funcții: Fie-vă milă de sufletele nevinovate aflate la Marie Curie! Salvați-i, ei sunt viitorul României! Apoi, plecați acasă! Ați distrus această țară!

bebe1-600x400

Astăzi a mai plecat la ceruri un înger! Este al doilea în decurs de o săptămână!

În timp ce copiii noștri se sting prin spitale, voi, marii aleși ai neamului și  voi, marii tehnocrați aduși de aiurea pentru a ne demonstra cum se manageriază o țară, aveți orice alte preocupări, mai puțin aceea de a salva niște sugari nevinovați, sau, mă rog, vinovați că s-au născut în aceeași țară cu voi.

Pentru voi mai importantă e legea defăimării, pentru a ne putea băga pumnul în gură când semnalăm nelegiuirile pe care le comiteți la tot pasul.

Pentru voi e mai important, acum, Memorandumul pentru ajutorarea Republicii Moldova.

Ajutați-i și pe ei, sunt frații noștri! Dar bebelușii, ce facem cu ei? Asistăm pasiv cum se sting sub privirile noastre? Nu realizați că ei sunt viitorul României? Treziți-vă!

E trecut de ceasul al doisprezecelea, iar voi, cei care de mai bine de 25 de ani conduceți, e un fel de-a spune, această țară (de fapt, distrugeți această țară) aveți o singură variantă: LUAȚI URGENT MĂSURI, SALVAȚI SUGARII ȘI PLECAȚI! PLECAȚI ACASĂ, E VREMEA ALTOR GENERAȚII!

Articol relatat de portalul alonews.ro

loading...
COPIAȚI FRAGMENTUL DE COD

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *