În timp ce Andreea Esca cânta despre smerenie, soțul ei acumula datorii la ANAF. Ce a decis Fiscul

Andreei-Esca-Alexandre-Eram

Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, este pe lista neagră a ANAF după ce francezul a omis să-și achite obligațiile ce-i revin.

„În temeiul art. 47 alin.(4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”, se scrie in anuntul colectiv în care se regăsește și numele lui Alexandre Eram.

Alexandre Eram are un lanț de magazine în România, Franța, Belgia și Polonia ce comercializează produse de machiaj și cosmetică profesionale.

Acest anunț al ANAF vine la câteva săptămâni de la momentul în care Andreea Esca cânta, alături de trupa Taxi, despre smerenie într-o melodie-manifest împotriva Catedralei Mânuturii Neamului.

Recent, Fiscul a anunțat peste 300 de persoane, printr-o notificare trimisă la domiciliu, că veniturile pe care le-au obținut în perioada 2011-2013 le sunt verificate de către inspectori, pentru ca instituția să-și lămurească anumite neconcordanțe cu sumele declarate statului spre impozitare.

Articol relatat de portalul activenews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *