INCENDIUL DE LA “COLECTIV”: Ipoteza cutremuratoare a unei CRIME CU PREMEDITARE, cu scopul destabilizarii si destructurarii Romaniei este imbratisata de tot mai multe vociLa Colectiv a fost crima cu premeditare. Conform procurorului de caz tot clubul a ars in 10 secunde!

Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mana criminala. Asa cred eu.

Nici un om normal la cap nu ar vrea sa fie adevarat, dar daca este?!!!!

E de datoria noastra sa aflam adevarul pentru ca o asa nenorocire sa nu se mai intample si sint acolo doua nume, unul in clar si altul care se poate afla imediat.

Nu ma intereseaza cei care se tem de vesnicele teorii ale conspiratiei. Am trait deja destule si prea s-au adeverit multe dintre ele incepand cu revolutia, cu mineriadele la care un sef din politie sau SRI ordona subalternilor sa dea foc la autobuzele de interventie ele MAI si, daca vreti, la forurile din pasta de dinti. Toate, dar toate s-au adeverit.

Nu poti sa nu ramai stana de piatra cu sufletul inghetat cand te gandesti la ce s-a intamplat la concertul trupei Goodbye to Gravity din clubul Colectiv. Nu vreau si nu pot sa vorbesc despre cei care au plecat. Inca nu pot…

Sigur ca vreau ca vinovatii sa plateasca cu varf si indesat, ei, rudele lor si toti, toti fara deosebire, fara mila sau intelegere pentru nimic. Ma sugruma revolta cu un urlet mut. Mai multe pe cuvantul-ortodox.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *