INCREDIBIL: însemnele Bisericii, pe hârtia igienică din toaleta Parlamentarilor. Lăcașuri Ortodoxe demască MANIPULAREA ATEISTĂ

manipulare-ateista-hartie-igienica

EXCLUSIV – ancheta proprie (Foto: editare NETCreator, Ouest-France si  si Novosti.rs)

In aceste zile, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Sârbe a protestat puternic in fata Adunării Naționale din Serbia. Comunicatul oficial poate fi vazut dand click AICI!

Reactia a venit, imediat dupa ce, in presa sarba o fotografie socanta arata ca in Parlamentul Sârb, la toaletele mai marilor tarii, s-a descoperit o rola de hartie igienica, ce avea imprimate pe ea sfanta cruce si insemnele Bisericii Ortodoxe, incluzand numele miscarii de dreapta „Obraz”. Informatia a fost publicata, de asemenea, de binecunoscuta retea nationala sarbeasca de radio si televiziune B92 (click aici).

In scurt timp, fotografia a devenit „virala” in presa locala, iar astfel informatia a ajuns si la birourile redactiei Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe® – intre alte agentii din intreaga lume – aflata in toiul unei campanii pe care a initiat-o de curand, de constientizare impotriva „manipularii si minciunii ateiste” promovate pana la nivel de stat:

„Nu ne-a venit sa credem”, spun membrii redactiei Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe®. „Am vazut fotografia si ne-a oripilat, fapt pentru care ne-am zis ca nu o putem publica in paginile noastre. L-am intrebat pe presedintele asociatiei, si acesta a luat decizia, desigur, sa renuntam la preluarea ei, asa dupa cum procedam, de altfel, cu toate mesajele blasfemiatoare care apar in stirile ce reflecta diverse actiuni anti-religioase (in special anti-ortodoxe), cu care ne confruntam, din pacate, din ce in ce mai des”.

In ultimele randuri ale articolului publicat de B92 in paginile proprii web, se preciza, in limba engleza: „An anonymous MP made a photograph showing the controversial toilet paper” – anuntand ca un parlamentar care a vrut sa ramana anonim ar fi surprins aceasta fotografie in toaleta mai marilor tarii.

„Biserica Ortodoxa a Serbiei a luat atitudine imediat, avertizand ca acest lucru este unul profund ofensator – mai ales cand cel mai înalt organism reprezentativ al țării foloseste, la toaletă, o hârtie igienica pe care a fost imprimata Crucea lui Hristos – „nu doar pentru toti ortodocsii, dar si pentru catolici și protestanti, si la fel pentru toti oamenii de buna credinta” si cu buna cuviinta” – aminteste unul dintre redactorii de stiri, precizand ca imediat dupa refuzul de a publica fotografia in cauza, presedintelui asociatiei, Ing. Catalin Ion, i-a venit ideea sa verifice autenticitatea acestei fotografii. Voluntarii unei echipe specializate in realizarea de software, din serviciul NETCreator (click aici), al agentiei, a inceput imediat lucrul, initiind o procedura tehnica de identificare a unor imagini similare pe intreaga retea de internet.

„Am vazut ca Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe a Serbiei le solicitase autorităților, sa descopere si sa ‘faca public numele celui care a comis un astfel de act de blasfemie’, si am avut surpriza ca baietii din redactie sa descopere, la scurt timp, o poza cu caracteristici identice (mai putin emblema Bisericii), intr-una dintre revistele frantuzesti, usor editata, desi destul de convingator: Ouest France. Am ramas de-a dreptul uimit. Practic, Dumnezeu facuse o minune cu noi, pornind de la faptul ca am refuzat sa publicam aceasta poza nepotrivita. Vedeti cum lucreaza Dumnezeu? In gluma, le-am zis imediat, colegilor mei: de acum, o puteam publica, dar sa scrieti pe ea: Minciuna Ateista. Este cel mai bun mod de a le dovedi oamenilor ca ceea ce noi sustinem in campania noastra este perfect adevarat, de fapt singurul adevar, si ca ateismul ajuns la nivel de stat astazi, in fruntea lumii, nu este nimic alteva decat o minciuna, o masluire de doi bani practicata prin mass-media si presa, si o inselatorie ieftina care se bazeaza pe ignoranta si lipsa de cultura. Dumnezeu ne-a ajutat sa le aratam ca ducem o campanie, cu adevarat, impotriva minciunii si a manipularii, care au ajuns sa amprenteze mintile oamenilor, si mai mult decat atat, urmaresc sa supuna generatii intregi. Aceasta descoperire a unui flagrant evident, ne ajuta sa strigam: Treziti-va! Dumnezeu este Adevarul si Dumnezeu nu se va lasa niciodata batjocorit!” – a incheiat presedintele Asociatiei non-profit Lăcaşuri Ortodoxe®.

In ultimele ore Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe® a luat legatura cu membrii din conducerea Bisericii Ortodoxe a Serbiei, semnaland faptul ca, de acum, se poate sti cine este cel care a amprentat sulul de hartie igienica, fie si printr-o editare ieftina inselatoare, dar care ramane totusi blasfemie si intentie de compromitere a colegilor din alte partide: chiar parlamentarul care a cerut sa ramana anonim (intrucat nu avea cum sa surprinda o imagine… a ceva din toaleta, ce nu exista de fapt).

Sursa: Lacasuri Ortodoxe

loading...
COPIAȚI FRAGMENTUL DE COD

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *