Înşelătoria care face vâlvă în România. NU RĂSPUNDE la acest număr!Femeie-auto-telefon

Numărul suspect este +78.09.002.50.38. De regulă, apelantul nu lasă mult apelul, dă doar bip, spun persoanele care au primit acest apel. Oamenii care sună înapoi sunt întâmpinați de vocea unui robot, care îi anunță, în limba engleză, că tocmai au câștigat un premiu de 5.000 de dolari: „If you are the owner of this number you just won 5000 dollars…”. Urmează instrucțiuni despre pașii care trebuie urmați pentru a intra în posesia premiului.

numar_sspect_478x420_71389900Utilizatorii de internet discută deja despre acest subiect pe forumuri. Pe reddit.com a fost deschis un topic pe această temă. În ultimele 4 ore, s-au înregistrat deja 19 comentarii. Cei mai mulți dintre comentatori spun că au închis imediat cum au fost întâmpinați de vocea robotului telefonic.

Mai mulți clienți ai rețelelor de telefonie din Sibiu au primit acest apel. Reprezentanții autorităților avertizează că este probabil ca aceasta să fie o înșelătorie – fie numărul să fie cu suprataxă, fie utilizatorii să fie îndrumați către un cont bancar, unde să depună o sumă pentru a intra în posesia așa-zisului premiu, relateaza Turnul Sfatului.loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *