„Klaus Iohannis a pupat papucul sultanului. Ne-a vândut la turci!”. Românul care a îngropat porci pe terenul unde se va construi moscheea de la București, avertisment la adresa președinteluicatalin-berenghi

Anunțul făcut de președintele Klaus Iohannis cu privire la construirea moscheei din nordul Capitalei au provocat revoltă în mediul online, scrie nasul.tv.

O atitudine extrem de critică a avut și românul care anul trecut a îngropat porci pe terenul unde se va construi lăcașul de cult.

“Klaus Iohannis a pupat papucul sultanului. Ne-a vândut la turci!”, a scris Cătălin Berenghi pe Facebook.

Acesta avertizează că moscheea se va construi la Bucuresști doar “peste cadavrul meu”.

catalin-berenghi-500-cruci-mega-moscheeloading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. Ene Constanta spune:

    NU NU VREM SA MORI CATALIN BERENGHI ! avem nevoie de tine ! Trebuie sa gasim o solutie sa-i oprim ! Ganditi-va dragii mei mai mult.

  2. razvan spune:

    Trebue facut ceva , ca sa putem impiedica lucrul acesta.Dar ce cand INCLUSIV CINE AR TREBUI SA SE IMPOTRIVEASCA sunt de acord? .

  3. CAPONE spune:

    IESIM IN STRADA PENTRU ORICE DAR PENTRU RELIGIA NOASTRA ORTODXA NU IESIM DIN CONTRA O BLAMAM ! EU ZIC SA DAM DOVADA CU TOTII DE UNITATE SI SA IESIM CU TOTI SI SA LE ARATAM TUTUROR CA ROMANIA ESTE UNA SI CA AVEM NISTE BAZE SOLIDE SI CEA MAI IMPORTANTA ESTE RELIGIA NOASTRA ! NU VA LASATIIIII SI LUPTA -TI PENTRU CE ESTE AL NOSTRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *