MĂCEL în Paris. Schimb de FOCURI de armă între poliţişti şi mai mulţi SUSPECŢI. Cel puţin doi TERORIŞTI au fost OMORÂŢI. Vizat a fost CREIERUL MASACRULUI de vineri seară

FB_IMG_1447828053383

Un schimb de focuri a avut loc în cursul nopţii de marţi spre miercuri la Saint Denis, în nordul Parisului, în cursul unei intervenţii a poliţiei antiteroriste, la cinci zile după atentatele sângeroase din capitala Franţei, au informat surse concordante. Oamenii au fost sfătuiţi să rămână în case.

UPDATE 08.00 Le Monde anunţă că trei terorişti au murit, iar doi poliţişti au fost răniţi în urma schimbului de focuri de armă.

UPDATE 07.40 Cel puţin două persoane, ucise în intervenţie

Doi bărbaţi vizaţi de asaltul forţelor speciale Raid la Saint-Denis, aflat încă în desfăşurare, ar fi fost ucişi, potrivit unei surse din poliţie, care a adăugat că un al treilea bărbat ar putea fi de asemenea mort. Această informaţie nu a fost deocamdată confirmată, deoarece operaţiunea este încă în desfăşurare, cartierul fiind înconjurat de forţele de securitate.

Niciun bilanţ definitiv nu este posibil atât timp cât operaţiunea continuă„, a declarat sursa citată.

O intervenţie a forţelor speciale franceze Raid are loc miercuri dimineaţă la Saint-Denis, o localitate situată la periferia Parisului, unde se pot auzi numeroase focuri de armă şi detonări, locuitorii fiind avertizaţi să rămână în case, relatează Le Parisien în ediţia electronică.

 Numeroase focuri de armă au fost auzite în centrul oraşului începând cu ora 4.30 (5.30, ora României), mai mulţi locuitori fiind treziţi din somn din cauza schimburilor de focuri.

La ora 5.00 (6.00, ora României), încă se auzeau numeroase detonări şi sunetul sirenelor de la vehiculele serviciilor de intervenţie.

Comisariatul din Saint-Denis le-a recomandat locuitorilor să rămână în case, dar în jurul orei 5.20 (6.20, ora României), tirurile de arme par să se fi calmat.

La Saint-Denis, în apropiere de Stade de France, a avut loc primul atentat de vineri noaptea, când un kamikaze a detonat încărcătura explozivă pe care o avea asupra sa, omorând o persoană şi rănind alte 30.

Sursa: evz.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *