Marea defrisare 4. Lantul coruptiei: angajatii platesc sefilor cotizatii, iar spaga merge mai departe la directoridefrisari-romania

Totul s-a intamplat cu acordul politicienilor, silvicultorilor, politistilor si al tuturor celor care ar fi trebuit sa intervina. Pana acum, nici unul din cei care au devastat munti intregi nu a fost pedepsit.

La „Romania, te iubesc” am aratat de-a lungul timpul jaful care se petrece in padure, cine sunt cei care taie si am oferit si solutii. Dupa difuzarea materialelor s-au facut controale, s-au luat masuri, dar, din pacate, in padure inca se taie ilegal.

Noi nu renuntam. Vom arata dezastrul din padure si vom merge peste vinovati. Vom cere politicienilor sa schimbe legile, iar silvicultorilor sa isi faca treaba.

In muntii Apuseni un padurar vorbeste despre spagi uriase pentru pastrarea postului. In Romsilva, o institutie a statului, fenomenul mitei e o obisnuinta. Angajatii platesc sefilor cotizatii, iar spaga merge mai departe la directori. Un adevar lant al coruptiei pe care pana acum ceva vreme nimeni l-a deranjat. Totul se intampla cu complicitatea politcienilor si a celor care ar trebui sa controleze jaful din padure.

Teancuri de dosare s-au intocmit de-a lungul timpului despre jaful din paduri. Se stiu locurile de unde se taie, si in mai toate cazurile se cunosc faptasii, se stie cine este implicat. Dar, ramanem in acest stadiu. Nimeni nu este pedepsit. Tocmai de aceea noi vom continua demersul nostru. Vom cere modificare legilor si mai ales aplicarea lor.

Ii vom arata pe care se fac vinovati pentru miile de hectare de padure rase de pe fata pamantului!

Urmariti materialul video: Marea defrisare 4. Lantul coruptiei: angajatii platesc sefilor cotizatii, iar spaga merge mai departe la directori

Sursa: Pro TV


loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *