„Mașinăria APOCALIPTICĂ”. Cea mai de temut ARMĂ, poate distruge un CONTINENT întreg

maxresdefault

USS Pennsylvania, cel mai mare, mai puternic si si mai modern submarin din lume, a fost denumit de National Geografic drept o „masinarie apocaliptica, in stare sa distruga orice continent”, informeaza aktual24.ro.

Submarinul, odata intrat sub apa, poate sta acolo si sase luni, el devenind nedetectabil. Iar combinatia dintre capacitatea sa de a se ascunde si armele nucleare cu care a fost dotat i-a facut pe multi sa il numeasca si „pradatorul tacut din adancuri”.

„Principala noastra misiune este sa ramanem nedetectati. De aceea, treaba noastra zi de zi, ora de ora, este sa ramanem silentiosi astfel incat nimeni in afara de noi sa nu stie unde suntem”, a declarat intr-un interviu capitanul Bradford S. Neff.

Tehnologia folosita pentru USS Pennsylvania este, cu siguranta, una dintre cele mai avansate. Submarinul se poate scufunda pana la 250 de metri adancime si poate sta sub apa pana la sase luni fara sa fie necesar sa iasa la suprafata. Si mai impresionant de atat, poate functiona timp de 20 de ani fara sa fie necesara o realimentare a sa.

USS Pennsylvania este dotat cu armament nuclear care poate, asa cum am mai spus, sa distruga un continent intreg. Potrivit site-ului eliteleaders.com, submarinul este o masinarie de razboi menita sa sperie inamicii.

USS Pennsylvania este cel mai mare submarin al marinei americane. Nava merge in patrulare sub apa pentru cel mult 72 de zile si este operata de 165 de marinari.

loading...
COPIAȚI FRAGMENTUL DE COD

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *