MUŞAMALIZARE? Demonstrație antimusulmană uriașă în Polonia, „ignorată” de presa europeană!!! Galerie foto

Protest-Polonia-3

Peste 50.000 de oameni (organizatorii vorbesc despre 100.000) au demonstrat pe 11 noiembrie la Varșovia, Polonia, împotriva invaziei musulmane încurajate de Germania și alte state europene.

Cu toate că demonstrația anti-imigrație a fost una uriașă, presa europeană, dar și presa centrală din România, s-a prefăcut că nu s-a întîmplat nimic, ignorând evenimentul. Asta poate să vă spună cu claritate cât de liberă este presa europeană, dar și cea românească, și câtă democrație există în UE.

Deși UE trâmbițează permanent refrene despre democrație, vocea popoarelor europene nu se aude și la Bruxel unde o gașcă de birocrați este hotărâtă să își urmeze agenda proprie, sfidând națiunile bătrânului continent, manipulându-le în numele numai ei știu cui!

Oare nici măcar atentatele de la Paris nu le dau de gândit acestora? După părerea mea, politica de încurajare a imigrației va continua după ce se vor liniști lucrurile. Și atunci va trebui să ne întrebăm dacă nu cumva se dorește instabilitatea Europei, pentru ca liderii ei să se folosească de acest pretext și să ne restrângă libertățile, să ne introducă legile Big Brother chiar la cererea mulțimii. Conform ultimelor sondaje, un procent tot mai mare din populația europeană ar accepta o restrângere a libertăților pentru mai multă securitate!!! Așadar, unde este principalul inamic al popoarelor europene? În Orientul Apropiat sau la Bruxel?

Protest-Polonia-4 Protest-Polonia-2 protest-polonia-1 Protest-Polonia-3

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Sursa: cunoastelumea.ro

Sursa foto:http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1543373,Marsz-Niepodleglosci-krolowaly-antyimigranckie-hasla-ale-obylo-sie-bez-powaznych-incydentow

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *