O altă față a polițiștilor: gest INCREDIBIL pentru o mămică agresată și bebelușul eiPolițiștii de proximitate i-au cumpărat atât mamei, cât și copilului, haine groase

Polițiștii de proximitate i-au cumpărat atât mamei, cât și copilului, haine groase

Drama prin care a trecut a tânără de 26 de ani și bebelușul ei i-a impresionat pe lucrătorii Poliției de Proximitate din Zalău, care au decis să facă mai mult decât a-și face datoria legală în acest caz și au arătat că, dincolo de a fi polițiști, sunt oameni.

Potrivit informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Maria Cristea, totul a pornit după ce joi, 15 octombrie, la sediul Poliției Municipiului Zalău s-a prezentat o tânără de 26 de ani din localitatea sălăjeană Borla.

”Era plină de sânge, iar în brațe avea un bebeluș, cu urme de sânge și el. Din fericire, ulterior s-a dovedit că sângele provenea de la mamă, copilul neavând leziuni”, povestește Maria Cristea.

Mama a ajuns la Poliție după ce a reușit să scape de tirul loviturilor pe care tocmai i le aplicase concubinul ei, un tânăr de 23 de ani de Zalău. Când a prins momentul, femeia și-a luat copilul în brațe și s-a adresat oamenilor legii. Cazul a fost preluat de polițiștii de la proximitate, care au dus atât mama, cât și pe copil, la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Nu s-au limitat, însă, strict la îndatoririle lor legale în acest caz. Pentru că, dată fiind situația conflictuală, femeia a ieșit din casă în haine subțiri, la fel de neadecvat temperaturii scăzute de afară fiind îmbrăcat și bebelușul, polițiștii de proximitate au pus mână la de la mână și i-au cumpărat o giacă femeii și un rând complet de hăinuțe copilului.

Femeia a depus plângere împotriva agresorului, care este cercetat penal pentru violență în familie.

Sursa: voceatransilvaniei.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *