O nouă ARMĂ SECRETĂ instalată de Rusia în Siria. NATO este îngrijorată…wpid-maxresdefault

Thierry Meyssan, un jurnalist francez care a fost ani de zile corespondent la Damasc, sustine ca Rusia a instalat in Siria cel mai performant sistem de aparare aeriana, care „orbeste” radarele si ataca sistemele de comunicatii ale NATO.

Sistemul de bruiaj Richag-AV, care actioneaza impotriva radarelor aeriene, navale si de la sol, a sonarelor si a sistemelor electromagnetice de ghidare a rachetelor si bombelor, ii ingrijoreaza pana si pe generalii NATO.

Richag-AV, care nu are echivalent in lume, poate fi montat pe elicoptere, nave de lupta sau masini blindate si are o raza de actiune de cateva sute de kilometri. Sistemul poate „orbi” chiar si performantele rachete Patriot MIM-104, destinate doborarii avioanelor de lupta.

Generalul NATO Philip Breedlove si-a exprimat in mod deschis ingrijorarea cu privire la utilizarea de catre rusi in Siria a sistemului de bruiaj Richag-AV, cunoscut si ca A2/AD.

„Dupa cum vedem deja, sisteme de aparare aeriana foarte performante incep sa apara in Siria si suntem destul de ingrijorati cu privire la un nou sistem care ar fi fost creat in estul Mediteranei. Aceste sisteme foarte performante de aparare aeriana n-au legatura cu Statul Islamic, ci cu altcineva”, a spus Breedlove, potrivit 21stcenturywire.com.

Sursa: aktual24.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *