Oamenii nu mai știu să aprecieze ceea ce au deja, văd doar ceea ce le lipsește

Dumneavoastră sunteţi şi psiholog clinician, scriitura dumneavoastră fiind puternic motivaţională – care este principalul sfat pe care îl daţi celor care parcă nu mai au puterea să ţină piept greutăţilor vieţii?

Oamenii nu mai știu să aprecieze ceea ce au deja, văd doar ceea ce le lipsește. Starea de recunoștință este cea care ne trezește. Fericirea nu îi va găsi pe aceia care nu se bucură de ceea ce au deja. Am învățat că cel mai bun medicament este familia, cu tot suportul emoțional, cu valorile și prezența ei! Oriunde te întorci e familia! Familia are nevoie de resuscitare pentru a avea o societate sănătoasă și oameni de vocație acolo unde e rânduit pentru fiecare. Biserica. Școala, Familia și Sănătatea nu sunt într-o luptă de putere, ci într-o lucrare comună pentru creșterea calității vieții! Familia este cea mai mare operă de artă a lui Dumnezeu! Familia este o lume născută din iubire. Eu cred în Iubire!

Încurajez oamenii să dea glas nevoilor lor. Stai în fața vitrinei cu înghețată, îți este poftă, dar spui că vrei covrigi. Așa se naște vulnerabilitatea.

Părintele Hrisostom Filipescu

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Carmen spune:

    Fiecare cu durerea lui părinte, nimeni nu știe practic prin ce trece sufletul omului , teoretic știm toți ,dam sfaturi ,dar practic nu cunoașteți suferința din inima omului zbuciumul inimii doar Hristos știe!

    • Mihai spune:

      Draga mea Carmen, daca ai fi citit mai atent nu ai mai fi comentat ci ai fi vazut ca se refera si la tine, exact la acel zbucium al tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.